Ja ostatnio tez sie pozacinalam!A co do piersi to mam ciemniejsze tezHmmm... Dzis ledwo ogolilam sobie wszystko pod brzuszkiem, musialam wejsc na wanna, zeby sie w lusterku co chwila przejrzec. Przy okazji pozacinalam się baffled: i mam zamiast trojkącika dwa plasterki), bo wymyslilam sobie z nowym wkladem golić...
I jeszcze takie pytanko: Czy u Was aureole dokola brodawek nie powiększają się??? U mnie jakby tak i to w dziwny sposob, bo na początku wyglądały jak małe krostki, a teraz połączyły się z resztą. I są dużo ciemniejsze, jak przed ciążą. Z Jula tego nie miałam...
reklama
Asia - wytrzymaj jeszcze troszkę z tymi lekami !! nie wiele Ci już zostało !! ja biorę natomiast Luteinę, ale póki co nie czuję jakiś skutków ubocznych...
Gosia - oj ja też się pozacnałam ostatnio :-( nastepnym razem będę otrzebowała pomocy M
A mnie strasznie pachwny bolą... w dzień nawet nie, ale w nocy to jest dramat ... nie mogę z łóżka w stać..jakby mi się żyły rozrywały :-( na szczęście w dzień przechodzi :-)
Gosia - oj ja też się pozacnałam ostatnio :-( nastepnym razem będę otrzebowała pomocy M
A mnie strasznie pachwny bolą... w dzień nawet nie, ale w nocy to jest dramat ... nie mogę z łóżka w stać..jakby mi się żyły rozrywały :-( na szczęście w dzień przechodzi :-)
J
justyneczka
Gość
z tym goleniem to już opracowałam sobie metode ale piersi, rzeczywiście zmieniły się ale u mnie już dość dawno jakoś przed 30 tygodniem, teraz za to to od kilku dni bolą mnie tak samo jak @ miałam. Dziś jeszcze mam zwiększoną wydzielinę, chyba na maxa już, bo chwilami mam wrażenie jakbym...w majtki zrobiła
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja sie musze na dniach ogolic bo od ostatniego golenia zaroslam heheh
A mnie dzis kuje w podbrzuszu na samym dole Co jakis czas mnie kuje :-(Pokuje kilka sekund lub ciut dluzej i przestaje ale to boli fest jak tak chyci
Kurka moze ja sie tak bede przygotowywala ????????
A mnie dzis kuje w podbrzuszu na samym dole Co jakis czas mnie kuje :-(Pokuje kilka sekund lub ciut dluzej i przestaje ale to boli fest jak tak chyci
Kurka moze ja sie tak bede przygotowywala ????????
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
z tym kuciem to chyba jest nas troche mnie tez pokówa w podbrzuszu i naprawde jest to nie przyjemne a do tego mała tak sie rozpycha ze od paru dni brzuch mam twardy jak kamien fakt na wiczór wraca do normy i nie wiem juz czym to jest spowodowane tym ze nie umie na tyłku wysiedziec i wiecznie sobie znajduje cos do zrobienia czy tym ze to juz koncówka :-)
J
justyneczka
Gość
moja mała dzis ma treningi, czuje jak narasta powoli powoli powoli ... i opada ufff.... aż mi gardło zatyka chwilami
i na samiutkim dole jak główką rusza i z prawej rączką:-)
i na samiutkim dole jak główką rusza i z prawej rączką:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Więc i ja zdaję relację z dzisiejszego golenia - pozacinana przez to że nową maszynkę wzięłam.
Na nogach poszło znacznie lepiej
Co do brodawek, to mam tak duże jak denka od butelek albo słoików i ciemne jak czekolada.
Na nogach poszło znacznie lepiej
Co do brodawek, to mam tak duże jak denka od butelek albo słoików i ciemne jak czekolada.
blond_20
Czarownica
no wlasnie ja tez cos czuje strasznie nisko Rafalka...od kilku dni tak jakos.czyzby mi sie opuscil....?
reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
a ja juz zgłupiałam nie wiem czy mi sie brzuszek opuscił czy nie maz i tesciowa twierdza ze tak a ja mam wrazenie ze moje malenstwo mi za niedługo zebra powykrzywia w druga strone jak zaczyna sie rozpychac to wygladam smiesznie wielka bania z prawej strony albo lewej :-)