a dzieci wcale)))Kaka, w naszym prawie obowiązuje ustawa, że "nielegalnych" lokatorów nie można "wykurzyć, az do wiosny, bodajże do kwietnia
reklama
Ja pierdziu i co teraz????????????a dzieci wcale)))
Moze jak z tasiemcem sledzie i mleko o ile dobrze pamietam i same wyskocza???
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja mam pytanie - liczycie ruchy w ciągu dnia????
Bo ja już sam nie wiem czy teraz ma ich być 10 na dzień czy 10 w ciągu godziny.
Moja koleżanka pytała lekarza i położnej - powiedzieli, że w 3 trymestrze to 10 na dzień.
Zgłupiałam już bo w necie piszą o karcie Cardiff i że 10 na godzinkę.
Bo ja już sam nie wiem czy teraz ma ich być 10 na dzień czy 10 w ciągu godziny.
Moja koleżanka pytała lekarza i położnej - powiedzieli, że w 3 trymestrze to 10 na dzień.
Zgłupiałam już bo w necie piszą o karcie Cardiff i że 10 na godzinkę.
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
ja tez czytałam i mi połozna mowiła ze dziesiec na godzine jak sie poloze na łozeczku odpoczac pozatym tez powinno sie dzidzia ruszac chocby co jakis czas bo jak za rzadko to tzeba do szpitala jechac aby zrobili ktg czy rzeczywiscie jest wszystko w porzadku
czarna o ile dobrze pamietam to na jakies 2-3 tyg przed porodem.Mi nigdy nie opadł ;((
A co zuwazyłaś coś???????
Wiecie co podgladnelam Listopadowki i tam jakas ma problemy z cisnieniem no i w kazdej chwili moze miec cesarke.Wiec biezmy sie do roboty bo sie okaze ze one predzej zaczna od nas ))
Madzia ja nie licze bo bym na poloznictwie non stop siedziala ze cos nie tak. Wiem mniej wiecej jak sie czesto rusza i to moja kontrol a jak cos mi sie malo wydaje to zaraz pukam albo cos slodkiego zjem czy sie poloze i czekam.Czasem wezme sluchawki i szukam serduszka jak bije.
Wiecie co podgladnelam Listopadowki i tam jakas ma problemy z cisnieniem no i w kazdej chwili moze miec cesarke.Wiec biezmy sie do roboty bo sie okaze ze one predzej zaczna od nas ))
Madzia ja nie licze bo bym na poloznictwie non stop siedziala ze cos nie tak. Wiem mniej wiecej jak sie czesto rusza i to moja kontrol a jak cos mi sie malo wydaje to zaraz pukam albo cos slodkiego zjem czy sie poloze i czekam.Czasem wezme sluchawki i szukam serduszka jak bije.
magdziunia
Październikowa Mama'08
No to co lekarz to opinia inna
blond_20
Czarownica
ja tez nie licze bo jak liczylam to mialam stracha ze cos nie tak. a tak widze ze cos jakis czas sie rusza. zaczynam sie martwic jak dluzej sie nie rusza, ale wtedy cos slodkiego zjem i jest git
magdziunia
Październikowa Mama'08
Moja sis też nie liczyła, bo powiedziała mi, że ciągle byłaby w stresie.
Maluch ruszał się i tyle.
Moje pytanie padło w związku z tym, że zauważyłam że dzidzi coś mniej się rud=szało.
Ale ja zawsze panikowałam - dużo chodzę, coś ciągle robię i może dlatego.
W niedzielę było ok bo dzień lenia był - spacerek po lesie, dużo siedzenia i odpoczynku.
Dobrze już Wam nie marudzę o tym.
W piątek wizytka więc mogę poprosić o ktg.
Maluch ruszał się i tyle.
Moje pytanie padło w związku z tym, że zauważyłam że dzidzi coś mniej się rud=szało.
Ale ja zawsze panikowałam - dużo chodzę, coś ciągle robię i może dlatego.
W niedzielę było ok bo dzień lenia był - spacerek po lesie, dużo siedzenia i odpoczynku.
Dobrze już Wam nie marudzę o tym.
W piątek wizytka więc mogę poprosić o ktg.
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
czarna o ile dobrze pamietam to na jakies 2-3 tyg przed porodem.Mi nigdy nie opadł ;((
Tez próbowałam serduszko znaleźć pod słuchawkami, ale nigdy mi się nie udało.
Albo słuchawki kiepskie, albo nie umiem odróżnić tego dźwięku.
Słyszę tylko bulgotanie no i moje serce (sprawdzałam, że to moje )