reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

ja tez taka jakas opuchnieta, bardzo to odczuwam ze mam wiecej krwi w organizmie i przy moim raczej niskim cisnieniu jestem ciagle zmeczona... i wogole widze te zyly przez skore jak takie ciemne linie, ostro
wiec to chyba dobrze nas natura tak wyposaza, bo jak potem nas krew zaleje po porodzie to akurat nam sie wyrowna:dry:

reklama
Dziewczynki a ta opuchlizna to chyba jak woda się zbiera to sie robi co -czy się myle :baffled: ?? ....

Ja to wogóle w nocy od kilku dni wstaje tylko chyba ze 2 razy na siczQ ale za to ciagle budze się żeby się napić bo poprostu tak koszmarnie mi się chce pić gorzej niż wcześniej jak się chciało hie hie ;-)

U mnie tez w nocy czeste wstawanie na siku....i zyly tez wszystkie widac :-D
Ale najbardziej meczy mnie ten cholerny bol krocza, szczegolnie jak probuje sie poniesc, az plakac sie chce....:no: :-( . I caly czas sa lekkie bole jak na @ i bole plecow...co chwile musze zmieniac pozycje.....

Kórcze dopada mnie ta opuchlizna co raz bardziej.
Nogi mam opuchnięte tak, ze mi kostek prawie nie widac:szok: chyba musze jednak zacząc przestrzegac zalecen lekarza i stosowac diete bezsolna bo to przez zatrzymująca się wodę w organizmie tak nam się dzieje:-(

HEJA DZIEWCZYNY!!!!;-) oj nie pokazywalam sie u ws bo bylam na przymusowam urlopie w szpitalu:-( dzidzia sie pcha na swiat :tak: niecierpliwa jest:-D juz jest wszystko pod kontrola ale wiecie co....mam pietra bo lezalam na takiej sali gdzie same kobiety po ceesarkach mi przywozili:szok: mialam obawy czy ten szpital nie lubuje sie w cesarskim cieciu no ale popytalam i rozwialy sie moje zle przeczucia ale strach i tak zostal bo co bylan na porodowce to ktos rodzil i to w takich mekach( tak sadze po krzykach)ze ja sama mialam bole i pocilam sie jak glupia:no: MASAKRA zaczynam sie na serio bac!!!!

szmina super,ze zajrzalas :-)!!!!!
niech dzidzius jeszcze troszke poczeka !!!!
pozdrawiam ciebie goraco !!!!!
oj ja rowniez mam stracha przed porodem !!!!:szok:

reklama
no wlasnie szmina juz sie dziewczyny zastanawialy co sie z toba dzieje , a tu taka nowina , mam ndzieje ze juz sie lepiej czujesz a dzidzie niech spokojnie czeka na swoja kolej:)
aneta 8 GODZIN OD PASA W DOL ; CO TO ZA IDIOTA CIE ZNIECZULAL?

Do góry