- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czarownica
Fanka BB :)
Dori zdrowka zycze
ja tez podziebiona jestem jak diabli nawet goraczke mialam dwa dni teraz tylko porblemy z nosem mam
ja tez podziebiona jestem jak diabli nawet goraczke mialam dwa dni teraz tylko porblemy z nosem mam
A boo ta zima to juz sie wszystkim znudziła, nawet dzieciom. A człowieka brzuszki grzeją i wystarczy otworzyć okna w domu czy wyjść na balkon i juz moze obwiać.
Ja sie ciesze jak gwizdek, bo juz druga noc dobrze spałam całą noc jak człowiek.
Ja sie ciesze jak gwizdek, bo juz druga noc dobrze spałam całą noc jak człowiek.
Magdaleona
A u mnie troszkę słoneczka i tak się ucieszyłam, że otworzyłam okno, niestety moja radośc nie potrwała długo bo robotnicy robią z dachem i palą papierochy
fuj! Od razu zamknęłam okno i nici ze świeżego powietrza!
Magdaleona
Mam taką okropną zgagę, że już nie wiem co mam robić! Normalnie litr mleka dziennie i wieczorem i tak mnie łapie! Ide po cipłe mleczko, najgorsze, że nawet woda niegazowana jeszcze pogarsza sytuację i boli jeszcze bardziej.
Słyszałam, że zgaga jest jak dziecku rosną włoski - moja to się chyba z warkoczami urodzi
Słyszałam, że zgaga jest jak dziecku rosną włoski - moja to się chyba z warkoczami urodzi
Współczucia Magdaleona, zgaga jest straszna. Mnie od jakiegoś czasu przeszła, ale czasami to też miałam jej już serdecznie dość. A nie stosujesz żadnych środków? Ja brałam Renie, lekarka mi pozwoliła, więc chyba nie szkodzi to dzidzi. Często musiałam przed spaniem possać albo rozgryźć bo inaczej bym nie zasnęła. Wodę piłam też ale raczej nie pomagało, podobno pomaga też gryzienie migdałów.
Magdaleona
Rennie malox i itp nie pomagają... tylko mleczko - ale ileż można litrów mleka wypić dziennie? Osobiście bardzo lubię mleczko ale obawiam się, żeby małą nie dostała skazy białkowej 
Magdaleona
Ach jak szaleć to szaleć... idę po mleczko!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: