reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

Akurat mam dziś mam taki duuzy brzuch a tak na codzień trochę mniejszy cykne fotke dla porównania jak będzie mniejszy bo sama sie dziwie tymi różnicami hehe.

reklama
A ja mam też kilku-rozmiarowy zależący od wielu czynników. Już pisałam, że czasami nawet nie czuje, że mam wzdęcia, a później się okazuje, że jednak brzuch dużo mniejszy ;p
Sylwcia mi się twój bardzo podoba ;)

Kurde super macie te brzuszki. Ja mam takiego giganta, że aż wstydzę się wrzucić.
Nikt mi nie wierzy, że to dopiero 15 tydz :p

Ja w pierwszej ciąży się tak jakby trochę wstydziłam brzucha mimo że był o wiele lepszy jak teraz.
Obecnie mam to gdzieś i ubieram nawet przylegające ciuchy. jedyny okres w którym oponek nie widać:p

Kulka i Franca to wstawiajcie zdjęcia. Ja póki co to nie za bardzo chwale się brzuszkiem, ale po prenatalnych jak się okaże że wszystko ok to chyba specjalnie go będę wypinac;)

Ale ciekawe co bedzie później mi się zdaje że taki jak teraz brzuch w poprzedniej ciąży to mialam w 25 tyg hehe a teraz 15 tydzień . Ale może to wzdęcia. Tylko pępek już wyłazi hehe jak na 15 tydz to szybko :)

reklama
IMG_20151215_092231.jpg

a to jak wyżej pisałam chowajacy się brzuszek raz jest , raz nie ma hehe dziś prawie go nie widać :)

Załączniki

• IMG_20151215_092231.jpg
    IMG_20151215_092231.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 149
Do góry