reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

A moje maleństwo dopiero rośnie w :)

Załączniki

• 1450192812758.jpg
    1450192812758.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 135
reklama
No Moniczka urósł juz cos brzuszek? W którym jesteś tc?
Sylwcia mam dokładnie tak samo z moim brzuchem i ciagle zalicza inne obwody hahaha :)

Ojej to faktycznie samiuski początek ;) u mnie nic wtedy jeszcze nie było widać, ale u Ciebie troszkę jakby spiczascie wystaje ;) hahaha pamietam to doszukiwanie sie krągłości :)

reklama
Dzięki laski ;) w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 20 tc ;-) teraz praktycznie od razu zaczął byc widoczny ale sądze, że to przez to, że nie ćwiczyłam brzuszków i mam sflaczałe mięśnie jeszcze po pierwszej ciąży :-D ruchy dzidzi czuję juz od 2 tygodni, coraz wyraźniej ale nadal tylko wieczorami jak spokojnie leżę albo półleżę. Nie można tego pomylić ze wzdęciami, bo wzdęcia czuję swoją drogą, a to kotłowanie malucha w dole brzucha to coś zupełnie innego. W pierwszej ciąży delikatne ruchy czułam od 18 tc (teraz od 13-14 tc).

Do góry