reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

reklama
Kana tak przed ciąża byłam wklęsła mam szeroka pupę alew tali i brzucha nigdy nie miałam a tak wogole to kocham cię za to co napisałaś jej ale bym sie ucieszyła jakby 18 powiedział mi ze jednak dziewczyna bedzie ;-)

pkowalska ;) wiem co czujesz bo ja też marzę o córeczce. Nie wiem czemu. Jak mi koleżanka powiedziała, że będę miała dziewczynkę bo po buzi widać ;D to mało nie umarłam z zachwytu bo tak to ciągle słyszę od teściowej, że wnuk wnuk wnuk ;)
Ale pomału oswajam się z myślą, że to może być chłopczyk i będzie tak samo niesamowity jak dziewczynka bo to przecież człowiek, którego stworzyliśmy ja i mój m. Który jest w połowie nim i mną...
Chociaż jak widziałam chłopczyków, którzy gonili pana który czyścił chodniki i krzyczeli do niego "siema Heniu" to znowu mi ręce opadły ;D

Mój syn jest wrażliwym i nieśmiałym chłopcem dzięki czemu zawsze pękam z dumy bo w obcym miejscu jest grzeczny ;) do tego od zawsze chodzi za rękę nawet teraz mimo prawie 3lat. To takie słodkie. W ciągu dnia natomiast ciągle mnie całuje po wszystkim i tuli :)
Tak w razie czego dziewczyny na pocieszenie:p

Ostatnio moja siostra mówiła żebym lepiej chłopca wolała ona ma parke i to chłopiec jest bardziej ułożony hehe wiec wiem ze reguły nie ma no nic pokocham i chłopca jak trzeba bedzie [emoji8]ale cały czas myśle ze może jednak dziewczynka bedzie i tez sie czepiam tego jak ktos cos powie ze wyglądam na dziewczynkę :-)no nic poczekamy zobaczymy

A ja mówię do naszego dzidziusia Mikołaj i cały czas uważam, że będzie na 100% chłopczyk, a jak jestem w sklepie, to oglądam ciuszki dla dziewczynek...

judy38 jak już duży brzuszek:)

ale macie już fajne duże brzuchy, ja nie jestem chudziną nigdy nie byłam nosze rozmiar 38 ale u mnie brzucha prawie nie ma. jak patrze na was to jutro musze zapytać lekarza czy jest pewny że ja w brzuchu dziecko mam? może na ekranie puszcza mi obce dziecko żeby mi smutno nie było:))

reklama
Do góry