KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A ja nadal nie wiem czy to ciążowe czy oponka która od zawsze mam. Czuje jakbym miała wypchnięta ta oponkę ale wątpliwości są Zobacz załącznik 1040464
Ale fajny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nadal nie wiem czy to ciążowe czy oponka która od zawsze mam. Czuje jakbym miała wypchnięta ta oponkę ale wątpliwości są Zobacz załącznik 1040464
Ojjj ja mimo dość sporego brzucha nadal na nim śpię dopoki mi jest wygodnie dziecku pewnie tez pamiętam jak w pierwszej ciąży się męczyłam spiąc na boku, jakies 2-3tygodnie po porodzie odwazylam się położyć na brzuchu i stwierdziłam "o jezu jak niewygodnie" [emoji23] kręgosłup mnie zaczął bolec po kilku minutach [emoji14] ale po jakimś czasie znów zaczęłam spać na brzuchuTez uwielbiam spać na brzuchu i w pierwszej ciąży najbardziej mi tego brakowało
Ja dziś w ogóle nie mam brzuszka [emoji33] halo gdzie moje wzdęcie?? [emoji14]Piękne malusie brzuszki macie jeszcze. Mój jest olbrzymi. [emoji33]
piekny, a to Ty nie masz terminu na kwiecien?
piekny, a to Ty nie masz terminu na kwiecien?