Yonce
Fanka BB :)
Zaczynam się martwić czy u mnie wszystko ok bo zupełnie nic nie widać
Ja mam to samo! Dziewczyny mają takie śliczne brzuszki a u mnie nic ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez nic a to druga ciąża ;pJa mam to samo! Dziewczyny mają takie śliczne brzuszki a u mnie nic ;(
Tak się pociessajmy ;-)W pierwszej ciąży późno widać
W pierwszej ciąży w 16 tyg zaczął mi się pokazywac brzuch. W luźnych ubraniach spokojnie do polowy ciąży mogłam się zakrywac...Zaczynam się martwić czy u mnie wszystko ok bo zupełnie nic nie widać
W pierwszej ciąży późno widać
Wiesz co.. Nawet nie przez brzuch ale jak mam stać przy garach to już się męczę na samą myśl haha U mnie zlew na wysokości brzucha więc coraz bardziej się od niego oddalamU Was też zmywanie robi się po mału uciążliwe?? [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1042050
U mnie też widać, a to 14 tyc. I pierwsza ciąża myślę, że nie ma reguły zależy od organizmuW pierwszej ciąży późno widać