reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciażowe brzuszki :-D

To moj brzunio 23 tydz. A teraz zaczynam 24. Za tydz.kolejne zdjęcie :)

Załączniki

• 1413183819958.jpg
    1413183819958.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 98
  • 1413183836963.jpg
    1413183836963.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Ewka sliczna piłeczka, Ramonka zazdroszczę mikrodomku figura superbi pewnie masz mega silne miesnie brxucha i wszystko sie ladnie trzyma :)
Angelstw kapitalne sa czarno biale fotki. I poprzednie zdjęcia przy oknie super pamiątka.
Monika sliczny domek i buźka taka mega młodziutka mama :)
Dorcia fajny domek a nie chałupa wszystkie brzuszki sa mega:)
Maagsiaa fajnie zgrala sie koralowa bluzka z koralowa ścianą ale brzuszek super.
Dziewczyny wszystkie nasze domki mega

Ewka jak poczatek trzeciego trymestru, wszedzie gdzie ja czytam zaczyna sie ok 27 tygodnia trzeci trrymestr?? Nie moge sie polapac w tych tygodniach :(((

Ja tak tylko pytałam bo serio ja nie wiem :D i myslalam, ze moze jestem juz w trzecim trymestrze a nawet sobie z tego nie zdaje sprawy :D

Zdaje sie na fotografa... i na duzy retusz mojej osoby.. mam byc piekna mloda i promieniujaca :)

hehehehhhehehhhehehehehehe

Oto my. Prawie 24 tydz. W calej okazalosci :)

:-)

No to już swojego bęca nie wstawię w takim razie:p

hehe ja tez nie

dziewczyny świetne brzuszki :-D

Ramonka nie mogę wyjść z podziwu :szok:

Zor poka brzucho, jestem ciekawa jak wygląda kwatera Patryka Andrzeja Balbiny :D

Ja wstawie fot dziś wieczorem, mam pytanie Wam tez wywaliło pępek na drugą stronę? Od kilku dni mam zabawę polegającą na wciskaniu go do środka, ale chyba mi się nie uda :-)

mój pepek nie wykazuje skłonności do dziwnych zachowań:-D

Madziu dziekujeeeeee.... bardzo mi to teraz potrzebne bo czuje sie gruba, blada i brzydka :(((( kreske i duzo klakow a rowniez mam.

kreski nie mam i nie miałam, ale futra to uuuuuuuuuuuuuuuuuuulallala

reklama
Do góry