reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

To moj brzunio 23 tydz. A teraz zaczynam 24. Za tydz.kolejne zdjęcie :)

Załączniki

• 1413183819958.jpg
    1413183819958.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 96
  • 1413183836963.jpg
    1413183836963.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Ewka sliczna piłeczka, Ramonka zazdroszczę mikrodomku figura superbi pewnie masz mega silne miesnie brxucha i wszystko sie ladnie trzyma :)
Angelstw kapitalne sa czarno biale fotki. I poprzednie zdjęcia przy oknie super pamiątka.
Monika sliczny domek i buźka taka mega młodziutka mama :)
Dorcia fajny domek a nie chałupa wszystkie brzuszki sa mega:)
Maagsiaa fajnie zgrala sie koralowa bluzka z koralowa ścianą ale brzuszek super.
Dziewczyny wszystkie nasze domki mega

Ewka jak poczatek trzeciego trymestru, wszedzie gdzie ja czytam zaczyna sie ok 27 tygodnia trzeci trrymestr?? Nie moge sie polapac w tych tygodniach :(((

Ja tak tylko pytałam bo serio ja nie wiem :D i myslalam, ze moze jestem juz w trzecim trymestrze a nawet sobie z tego nie zdaje sprawy :D

Zdaje sie na fotografa... i na duzy retusz mojej osoby.. mam byc piekna mloda i promieniujaca :)

hehehehhhehehhhehehehehehe

Oto my. Prawie 24 tydz. W calej okazalosci :)

:-)

No to już swojego bęca nie wstawię w takim razie:p

hehe ja tez nie

dziewczyny świetne brzuszki :-D

Ramonka nie mogę wyjść z podziwu :szok:

Zor poka brzucho, jestem ciekawa jak wygląda kwatera Patryka Andrzeja Balbiny :D

Ja wstawie fot dziś wieczorem, mam pytanie Wam tez wywaliło pępek na drugą stronę? Od kilku dni mam zabawę polegającą na wciskaniu go do środka, ale chyba mi się nie uda :-)

mój pepek nie wykazuje skłonności do dziwnych zachowań:-D

Madziu dziekujeeeeee.... bardzo mi to teraz potrzebne bo czuje sie gruba, blada i brzydka :(((( kreske i duzo klakow a rowniez mam.

kreski nie mam i nie miałam, ale futra to uuuuuuuuuuuuuuuuuuulallala

reklama
Do góry