reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
monia wyglądasz naprawdę super!! ;-) a domek jest mega wypas :-D

ramonka masz tak malutki brzuś że ja to takiego nie miałam nawet kiedy zobaczyłam 2 kreski :-D też się zawsze zastanawiam jak te dzidziole się mieszczą w takich malutkich domkach ;-)

Zor
nie marudź tylko pochwal się swoim :-D

mój dziś wygląda tak:
21+5 :tak:
21+5.jpg

Załączniki

• 21+5.jpg
    21+5.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Zor chwal się!! :tak:
taki urok ciąży żeby nam miejsca ustępowano ;-)
cieszmy się z tego że jeszcze w ludziach drzemie choć trochę uprzejmości w kierunku ciężarnych :tak:

jak ostatnio przesłałam foto brzuszka do jednej z dziewczyn która na FB prowadzi stronkę dla przyszłych mam i tych które już są mamami. Foto zostało zamieszczone i pojawiły się komentarze typu: "ja miałam taki brzuch w 31 tygodniu..." "do porodu idąc takiego nie miałam.." :-D ale oczywiście były też komentarze "a ja już myślałam że tylko ja mam na tym etapie taki duży brzuszek" :-D także każdy rośnie swoim tempem ;-) ja jestem w swoim zakochana i uwielbiam dostrzegać każdego dnia jak rośnie :sorry2:

Do góry