reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
monia wyglądasz naprawdę super!! ;-) a domek jest mega wypas :-D

ramonka masz tak malutki brzuś że ja to takiego nie miałam nawet kiedy zobaczyłam 2 kreski :-D też się zawsze zastanawiam jak te dzidziole się mieszczą w takich malutkich domkach ;-)

Zor
nie marudź tylko pochwal się swoim :-D

mój dziś wygląda tak:
21+5 :tak:
21+5.jpg

Załączniki

• 21+5.jpg
    21+5.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Zor chwal się!! :tak:
taki urok ciąży żeby nam miejsca ustępowano ;-)
cieszmy się z tego że jeszcze w ludziach drzemie choć trochę uprzejmości w kierunku ciężarnych :tak:

jak ostatnio przesłałam foto brzuszka do jednej z dziewczyn która na FB prowadzi stronkę dla przyszłych mam i tych które już są mamami. Foto zostało zamieszczone i pojawiły się komentarze typu: "ja miałam taki brzuch w 31 tygodniu..." "do porodu idąc takiego nie miałam.." :-D ale oczywiście były też komentarze "a ja już myślałam że tylko ja mam na tym etapie taki duży brzuszek" :-D także każdy rośnie swoim tempem ;-) ja jestem w swoim zakochana i uwielbiam dostrzegać każdego dnia jak rośnie :sorry2:

Do góry