reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
dziewczyny świetne brzuszki :-D

Ramonka nie mogę wyjść z podziwu :szok:

Zor poka brzucho, jestem ciekawa jak wygląda kwatera Patryka Andrzeja Balbiny :D

Ja wstawie fot dziś wieczorem, mam pytanie Wam tez wywaliło pępek na drugą stronę? Od kilku dni mam zabawę polegającą na wciskaniu go do środka, ale chyba mi się nie uda :-)

Ostatnia edycja:
made mój pępek powoli się przymierza do przejścia na tą jaśniejszą stronę życia :-D myślę że w ciągu tygodnia lub dwóch na pewno go wywinie :-p ale uśmiecham się zawsze do swoich myśli jak leżę na plecach i dokładnie widzę do którego miejsca sięga mi macica ;-) mam taki jakby schodek na brzuchu ;-) już powoli macica mija pępuszek także stąd wiem że to kwestia czasu aż się pępek wywinie :-)

Ramonka gdzie brzuszek???
:szok::szok::szok:

Angel jaki już fajny :-)

Zor pochwal się :-)

Mój pępek lekko wypchnięty, tak też w pierwszej ciąży miałam.

Ostatnia edycja:
Hejka :) Jeeej jaki domeczek malutki, ja o takim brzusiu marzę chyba od urodzenia :p Nigdy nie byłam szczupła, a tak bardzo bym chciała, tyle w życiu przeszłam ze względu na moją otyłość ;(((
Monika ekstra wyglądasz! Co do pępka, to też mam spłycony, ale nie wyszedł na wierzch w pierwszej ciąży :p
Jedyne co zauważyłam, to zarys ciemnej kreski od pępka do spojenia :)

reklama
Ramonka wow - malenstwo pewnie masz w torebce :D nic tylko sie cieszyc z takiej figury.
Monia no nic tylko opiernicz Ci sie nalezy za to "jojczenie" bo super wygladasz! jak to ma byc brzydniecie w ciazy to ja takie poprosze:tak:

a to my w 22+3 - o matko wlasnie uswiadomilam sobie ze to juz końcówka drugiego trymestru!
DSC_0406.jpg

Załączniki

• DSC_0406.jpg
    DSC_0406.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Do góry