reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
dziewczyny świetne brzuszki :-D

Ramonka nie mogę wyjść z podziwu :szok:

Zor poka brzucho, jestem ciekawa jak wygląda kwatera Patryka Andrzeja Balbiny :D

Ja wstawie fot dziś wieczorem, mam pytanie Wam tez wywaliło pępek na drugą stronę? Od kilku dni mam zabawę polegającą na wciskaniu go do środka, ale chyba mi się nie uda :-)

Ostatnia edycja:
made mój pępek powoli się przymierza do przejścia na tą jaśniejszą stronę życia :-D myślę że w ciągu tygodnia lub dwóch na pewno go wywinie :-p ale uśmiecham się zawsze do swoich myśli jak leżę na plecach i dokładnie widzę do którego miejsca sięga mi macica ;-) mam taki jakby schodek na brzuchu ;-) już powoli macica mija pępuszek także stąd wiem że to kwestia czasu aż się pępek wywinie :-)

Ramonka gdzie brzuszek???
:szok::szok::szok:

Angel jaki już fajny :-)

Zor pochwal się :-)

Mój pępek lekko wypchnięty, tak też w pierwszej ciąży miałam.

Ostatnia edycja:
Hejka :) Jeeej jaki domeczek malutki, ja o takim brzusiu marzę chyba od urodzenia :p Nigdy nie byłam szczupła, a tak bardzo bym chciała, tyle w życiu przeszłam ze względu na moją otyłość ;(((
Monika ekstra wyglądasz! Co do pępka, to też mam spłycony, ale nie wyszedł na wierzch w pierwszej ciąży :p
Jedyne co zauważyłam, to zarys ciemnej kreski od pępka do spojenia :)

reklama
Ramonka wow - malenstwo pewnie masz w torebce :D nic tylko sie cieszyc z takiej figury.
Monia no nic tylko opiernicz Ci sie nalezy za to "jojczenie" bo super wygladasz! jak to ma byc brzydniecie w ciazy to ja takie poprosze:tak:

a to my w 22+3 - o matko wlasnie uswiadomilam sobie ze to juz końcówka drugiego trymestru!
DSC_0406.jpg

Załączniki

• DSC_0406.jpg
    DSC_0406.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Do góry