Klemensa
Fanka BB :)
Jestem bardzo wdzięczna! Teraz zamiast maści z jadem żmii - mogę pluć i wcierać!![]()
Zdobywasz statuetkę elity + dodatkowo żmiji![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem bardzo wdzięczna! Teraz zamiast maści z jadem żmii - mogę pluć i wcierać!![]()
Zdobywasz statuetkę elity + dodatkowo żmiji![]()
chciały chciały, ale ja za dużo bioręPewnie te misie Cię męczyły bo chciały zdjęcia ze zmiją![]()
Czy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?Czy plemniki z preejakulatu mogą przeniknąć przez ubrania i spowodować zapłodnienie? (spodenki dresowe->spodnie piżamowe->majtki)
Tak, musisz być w metalowej zbroi, tylko wtedy plemniki nie przegryza materiałuCzy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?
100%Czy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?
Niema żadnego ryzyka ciąży....Boże widzisz I nie grzmiszCzy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?
Pamiętaj,żeby w garnku wyparzyć ubrania późniejCzy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?
tak, zapraszamy do grupy : Mamusie niepokalanego poczęciaCzy jest ryzyko ciąży w tej sytuacji?
To chyba wątek grudniowy ale tam tylko Maria siedziała i to ponad 2 tysiące lat temutak, zapraszamy do grupy : Mamusie niepokalanego poczęcia
a bardzo możliweTo chyba wątek grudniowy ale tam tylko Maria siedziała i to ponad 2 tysiące lat temu![]()