Sok z żuka
Fanka BB :)
nieJezus Maria![]()
Tylko nie mów ,że Ci stary po górach kazał chodzić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieJezus Maria![]()
Tylko nie mów ,że Ci stary po górach kazał chodzić![]()
Pewnie te misie Cię męczyły bo chciały zdjęcia ze zmijąnieKrupówki mnie dobiły
![]()
Mojej Mamie kupiliśmy i powiem Ci,że nie pała do niego miłościąTeraz modny jest air fryerthermixy już passe.
A to ja jestem nim zachwyconaMojej Mamie kupiliśmy i powiem Ci,że nie pała do niego miłością![]()
No właśnie , mija Mama twierdzi ,że to juz nie ten sam smakA to ja jestem nim zachwyconarobię to, co robilabym w głebokim oleju bez oleju
![]()
A to ja mialam wspominki z dzieciństwa, przypomnialy mi się frytki, ktore babcia robiła jak bylam mała. Identyko smakNo właśnie , mija Mama twierdzi ,że to juz nie ten sam smak![]()
![]()
Ja ostatnio ogólnie wróciłam wspomnieniami do dzieciństwa i mówię do mojego, że dałabym dużo w zamian za to ,żeby chociaż przez 3 dni być znowu dzieckiem . Skakać po drzewach , grać w klasy i gumęA to ja mialam wspominki z dzieciństwa, przypomnialy mi się frytki, ktore babcia robiła jak bylam mała. Identyko smak![]()
Mnie by wystarczyło, żeby się wyspaćJa ostatnio ogólnie wróciłam wspomnieniami do dzieciństwa i mówię do mojego, że dałabym dużo w zamian za to ,żeby chociaż przez 3 dni być znowu dzieckiem . Skakać po drzewach , grać w klasy i gumę. No i oczywiście przez 3 dni beztrosko żyć z głową w chmurach
![]()
Oj to swoją drogąMnie by wystarczyło, żeby się wyspać![]()