Hej , jakiś czas temu miałam plamienie dosłownie kilka plamek , pojechałam do innego ginekologa i stwierdzil że szyjka sie skraca , oszczedzlalam się itp .Później pojechałam do swojego mówił że nic się nie dzieje ze szyjka sie nie skraca i ma 4 cm .Za to dziś zauważyłam dwie kropki po toalecie , i nie wiem już czy panikować czy nie .26 tydzien ciazy , te krwawienie nie jest nawet intensywne dosłownie sekundowe .Może któraś miała podobnie
reklama
Zagubiona-we-mgle
Fanka BB :)
Ale po co zakładasz nowy temat skoro już założyłaś niedawno ten sam? Ja bym ufała swojemu lekarzowi ale jak Cię to niepokoi to jedź na IP i sprawdza.
Nektarynka2
Ja miałam takie przy łożysku przodującym ale każde plamienie jest sygnałem że coś się dzieje zadzwoń do swojego giną albo jedź na izbęHej , jakiś czas temu miałam plamienie dosłownie kilka plamek , pojechałam do innego ginekologa i stwierdzil że szyjka sie skraca , oszczedzlalam się itp .Później pojechałam do swojego mówił że nic się nie dzieje ze szyjka sie nie skraca i ma 4 cm .Za to dziś zauważyłam dwie kropki po toalecie , i nie wiem już czy panikować czy nie .26 tydzien ciazy , te krwawienie nie jest nawet intensywne dosłownie sekundowe .Może któraś miała podobnie
TakTo na pewno z pochwy było?
julcia7777
Ciężko tak radzić, mi się to nie zdarzyło, ale moja ginekolog mówi, że plamienie w ciąży to nic takiego. Na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala a potem do swojego ginekologa, aby wyjaśnił mi dokładnie z jakiego powodu to plamienie i czy aby na pewno nie ma powodu do niepokoju
a.patrycjaa
Początkująca w BB
Ja bym pojechała sprawdzić na IP.
lady in black
Moderator
W ciąży bardzo łatwo o uszkodzenie naczyń krwionośnych w okolicach intymnych. Rób jak mówi Ci intuicja, ale w ciąży na tym etapie lepiej pojechać na IP o jeden raz za dużo niż o jeden za mało.
reklama