reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciąża

reklama
Już bo jest w ciąży. Fejur i tyle. Kobiety w ciąży się martwią każdym cukierkiem z alko który zjadły albo każdym wypitym drinkiem zanim wiedziały o ciąży a ta wkręca ze nie wiedziała i lekarz nie wiedział ale zrobiła wszystkie badania. Ta lekarz nie wpadł na to by zrobić betę 😂
Wiesz co? Mnie już nic na tym forum nie zdziwi , serio.. Tak się wkur***** ,że nie pomyślałam nawet o tym,że to może być troll.

Już beta betą ale jak badał i robił USG to pierwsze co widzi endometrium itp.
Jezus Maria 😤

Gdzie jest ta farma troll ja się pytam?🤣

Wiesz co? Mnie już nic na tym forum nie zdziwi , serio.. Tak się wkur***** ,że nie pomyślałam nawet o tym,że to może być troll.

Już beta betą ale jak badał i robił USG to pierwsze co widzi endometrium itp.
Jezus Maria 😤

Gdzie jest ta farma troll ja się pytam?🤣
Potraktuj jako wyjątkowo nieudany żart przecież śmierdzi fejkiem. Odniosłam się z beta bo napisała ze robiła wszytskie możliwe badania. Totalnie już nie miałam ochoty pisać tego, ze lekarz nie może nie widzieć, bo uznałam to za oczywiste. Ale cóż, cel osieganiety - baby wkurzone, jest odzew

nie bez powodu pisałam bym na tym forum i się was pytała ale dziękuję za odpowiedzi doradzę się lekarza jeżeli nie można liczyć na kobiety
Przestań, serio .
Czytają to kobiety co latami starają się o dziecko. Jedne są mniej drugie bardziej wrażliwe... a Ty tu takie farmazony wypisujesz.
Gdybym była dzisiaj dalej na etapie starań to już po pierwszym poście zajechałabym Cię od góry do dołu. Na razie zostałaś obnażona od połowy w dół- właśnie za staraczki , które tu tkwią.

I uważaj, zaraz Cię po IP znajdę.

Potraktuj jako wyjątkowo nieudany żart przecież śmierdzi fejkiem. Odniosłam się z beta bo napisała ze robiła wszytskie możliwe badania. Totalnie już nie miałam ochoty pisać tego, ze lekarz nie może nie widzieć, bo uznałam to za oczywiste. Ale cóż, cel osieganiety - baby wkurzone, jest odzew
wam może ***** śmierdzi ale gdybyście byli na moim miejscu byście zmienili zdanie bezuczuciowe kobiety

Wiesz co? Ja jak jestem zdenerowawna to czasami działam pod wpływem impulsu, i tym razem tak było.
Dawno tutaj nie podniosło mi nic ciśnienia jak " do 15 tygodnia piłam "

reklama
Do góry