reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciąża

reklama
15 tydzień, czyli tak na prawdę prawie 4 miesiące spóźniał Ci się okres.
Chce Ci tylko uświadomić,że jest to mało odpowiedzialne zachowanie a Ty jesteś mało odpowiedzialną osobą w takim razie, zaniedbałaś swoje sprawy, że tak powiem i teraz może cierpieć na tym Twoje dziecko, niewinne dziecko... Brak mi słów po prostu No brak mi słów..

Teraz możesz tylko mieć nadzieję,że wszystko będzie ok.

fakt jest czas jednak ze nie podejrzewałam bo poszłam do lekarza że względu na brak miesiączki (i to do szpitala) przepisał mi leki i powiedział że to jedynie jakieś zapalenie A za 2 tygodnie dowiedziałam się że ciąża

Spóźniał Ci się okres i przez prawie 4 miesiące go głowy Ci nie przyszło uprawiając seks bez zabezpieczenia żeby wykonać test ciążowy? 😱

Spóźniał Ci się okres i przez prawie 4 miesiące go głowy Ci nie przyszło uprawiając seks bez zabezpieczenia żeby wykonać test ciążowy? 😱
byłam u lekarza z tego powodu że spóźnia mi się miesiączka lekarz stwierdził że mam na jajniku guza i z tego powodu nie mam miesiączki idąc do następnego lekarza powiedział że jest to ciąża robiłam wszystkie badania jakie moglam zedne badanie nie wykazało ciąży (przez 4 miesiące)

byłam u lekarza z tego powodu że spóźnia mi się miesiączka lekarz stwierdził że mam na jajniku guza i z tego powodu nie mam miesiączki idąc do następnego lekarza powiedział że jest to ciąża robiłam wszystkie badania jakie moglam zedne badanie nie wykazało ciąży (przez 4 miesiące)
Jakim cudem każde jakie mogłaś skoro beta hcg już musiała wywalić w kosmos? Fejur

15 tydzień, czyli tak na prawdę prawie 4 miesiące spóźniał Ci się okres.
Chce Ci tylko uświadomić,że jest to mało odpowiedzialne zachowanie a Ty jesteś mało odpowiedzialną osobą w takim razie, zaniedbałaś swoje sprawy, że tak powiem i teraz może cierpieć na tym Twoje dziecko, niewinne dziecko... Brak mi słów po prostu No brak mi słów..

Teraz możesz tylko mieć nadzieję,że wszystko będzie ok.
rozumiem ale jeden lekarz wykrył guz na jajniku zaufałam lekarzowi robiłam badania w ta stronę wyrywało że to guz ciąży żadne badanie nie wykryło

Pokaż wynik bety z datami tylko zakryj swoje dane typ pesel. No serio ja jestem baaardzo słabej wiary.

reklama
Do góry