reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Właśnie ze nie ćwiczyłam ani nic z tych rzeczy a to że dalej nie ma obajwow to normalne ?
Mój jedyny objaw ( o ile można ro nazwać objawem... ) polegał ma tym, że codziennie musiałam zjeść kiwi. Kiwi kiwi kiwi, miałam parcie na kiwi, nic mi tak nie smakowało jak kiwi.
I wstręt do kawy - do smaku, bo zapach był ok.
Żadnych nudności, wymiotów- nic nic nic.

reklama
Mój jedyny objaw ( o ile można ro nazwać objawem... ) polegał ma tym, że codziennie musiałam zjeść kiwi. Kiwi kiwi kiwi, miałam parcie na kiwi, nic mi tak nie smakowało jak kiwi.
I wstręt do kawy - do smaku, bo zapach był ok.
Żadnych nudności, wymiotów- nic nic nic.
Ja na obwarzanki 😂

Rodzilam dwa razy w 22 i w 28tc.
W pierwszej ciązy nie mialam zadnych specjalnych ciuchów nawet, do szpitala jechalam w dresie sprzed ciązy.
W obu przypadkach w dżinsy sprzed ciąży weszłam w ciągu tygodnia po porodzie.
Wiem, ze to nie są wysokie tygodnie, ale to normalne, ze brzucha może nie być tak wcześnie :)

Do góry