reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Jest różowa 🙈 ale ja nie mogę w to uwierzyć. Nigdy przez ponad 10 lat nie było na testach żadnej kreski. To mój pierwszy transfer. Jestem w szoku
Ja miałam to samo , tyle testów gdzie była jedna kreska … a tu nagle cień drugiej i szok !
Ale uwierz w to ❤️ dzisiaj sobie idź na betę , będziesz spokojniejsza :) a w poniedziałek ja powtórz

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobilam dziś test sikany. Co o tym myślicie? W poniedziałek i tak idę na betę.
Klinika kiedy kazała zrobić Ci betę ? W którym dniu po transferze ? Ja miałam zrobić w 14 dniu , ale w 12dpt zadzwoniłam i podałam betę , bo już wtedy wiedziałam , że mam ładny przyrost :)

Klinika kiedy kazała zrobić Ci betę ? W którym dniu po transferze ? Ja miałam zrobić w 14 dniu , ale w 12dpt zadzwoniłam i podałam betę , bo już wtedy wiedziałam , że mam ładny przyrost :)
W zaleceniach miałam 7-10 dpt. Nie chciałam robić w piątek, stwierdziłam, że zrobię w poniedziałek to będzie 10 dpt. Ale , że wczoraj od tak kupiłam test i mówię do dziś do męża rano , chodź zrobię a co tam . I tak co ma być to będzie. No i pierwszy raz w swoim życiu zobaczyłam druga kreskę. Zrobiłam drugi i też wyszła. Więc tylko beta mi pozostała jeszcze, żeby nie mieć wątpliwości. Nie mam możliwości zrobienia w weekend, więc muszę czekać do poniedziałku 🙈

W zaleceniach miałam 7-10 dpt. Nie chciałam robić w piątek, stwierdziłam, że zrobię w poniedziałek to będzie 10 dpt. Ale , że wczoraj od tak kupiłam test i mówię do dziś do męża rano , chodź zrobię a co tam . I tak co ma być to będzie. No i pierwszy raz w swoim życiu zobaczyłam druga kreskę. Zrobiłam drugi i też wyszła. Więc tylko beta mi pozostała jeszcze, żeby nie mieć wątpliwości. Nie mam możliwości zrobienia w weekend, więc muszę czekać do poniedziałku 🙈
Aaa chyba że tak :) pewnie będę kazali Ci powtórzyć betę po 48h czy jest dobry przyrost . I tam długo wytrzymałaś :D ja to od razu poleciałam na krew , jak zobaczyłam cień drugiej kreski 😅 chodziłam co 48h

reklama
Do góry