reklama
izaizaiza
Zaciekawiona BB
niestety nie mam pojęciaNie ma opcji zablokowania takiego użytkownika?
Ja tylko, jeszcze dodam, że w bardzo rzadkich przypadkach wynik ujemny podczas badania, pomimo ciąży, może się zdarzyć na bardzo wczesny etap, kiedy implantacja zarodka dopiero co nastąpiła, ale poziom hCG jest jeszcze niewykrywalny. Jednakże, po kilku dniach, gdyby ciąża się rozwijała, poziom hCG powinien znacząco wzrosnąć.
A jeszcze jedno, do Patka09051994, jeśli chcesz o coś zapytać, stwórz swój wątek, bo się robi bałagan.
Fajnie, żeby @Burzynska17@ mogła cieszyć się swoja chwilą, zamiast (chcąc, nie chcąc) brać udział w jakiejś przepychance słownej.
A jeszcze jedno, do Patka09051994, jeśli chcesz o coś zapytać, stwórz swój wątek, bo się robi bałagan.
Fajnie, żeby @Burzynska17@ mogła cieszyć się swoja chwilą, zamiast (chcąc, nie chcąc) brać udział w jakiejś przepychance słownej.
olka11135
Fanka BB :)
też mi się tak skojarzyło jedna nie wie, czy poroniła, czy jest w ciąży, a druga to Maryja z wyimaginowanym zarodkiem bez bety.
Styl pisania ten sam. Beta pewnie kradziona jak zwykle dlatego taka z 20.08 no nie udało się ukraść z Google grafika świeżej
@aniaslu czy możemy coś z tym zrobić?
Parówka86
Chyba z tej samej klasyPatka to chyba koleżanka pewnej użytkowniczki Weroniki, która tutaj od ponad miesiąca wybierała się do lekarza na betę
Olivka2202
Zaciekawiona BB
Coronita
jeśli ta kreska w rzeczywistości jest różowa to gratulujęDziewczyny nie wytrzymałam i zrobilam dziś test sikany. Co o tym myślicie? W poniedziałek i tak idę na betę.
reklama
Olivka2202
Zaciekawiona BB
Jest różowa ale ja nie mogę w to uwierzyć. Nigdy przez ponad 10 lat nie było na testach żadnej kreski. To mój pierwszy transfer. Jestem w szokujeśli ta kreska w rzeczywistości jest różowa to gratuluję