reklama
marta18691
Fanka BB :)
Co tu rozumieć ciąża jest i betę możesz powtórzyć czy przyrost jest i tyle
bleucoco
Jestes w ciąży, gratulacjeDziewczyny, okres tydzien sie spóźnia, 3 testy pozytywne i beta 127,43
Lekarz dopiero za dwa tygodnie na ten moment nie wiem jak to rozumieć, pomożecie?
Kasienkaol
Jesteś w ciąży gratulacje. Sprawdź betę po 48h, czy przyrost jest prawidłowy i czekaj na lekarza, wcześniej nie ma co bo nic nie będzie widać jeszcze.
Kasienkaol
sprawdzenie przyrostu jest ważne! A na wczesnym etapie najważniejsze….. wraz z progiem.Nie musisz powtarzać bety. To żadna powinność. Poczekaj po prostu do wizyty.
Kosinka94
Moderator
Nie każdy ma w swojej historii poronienia. Moje szwagierki nie robiła bety, a mają po troje/dwoje dzieci. Sama w pierwszej ciąży zrobiłam tylko raz betę, później umówiłam się na wizytę i to wystarczyłosprawdzenie przyrostu jest ważne! A na wczesnym etapie najważniejsze….. wraz z progiem.
Kasienkaol
tak ale mamy na przykładzie dziewczyn z forum i mam w rodzinie, że może się trafić ciąża 1 na milion czy mniej lub więcej ze może być coś nie tak, dla własnego świętego spokoju. Jedna czy dwie ciąże nie oznaczają braku problemów przy kolejnych… niestetyNie każdy ma w swojej historii poronienia. Moje szwagierki nie robiła bety, a mają po troje/dwoje dzieci. Sama w pierwszej ciąży zrobiłam tylko raz betę, później umówiłam się na wizytę i to wystarczyło
reklama
jasani
Wcale nie. Jeżeli nic się nie dzieje to nawet można w ogóle jej nie sprawdzać. Na początku beta może przyrastać dobrze a później mimo wszystko można poronić. Więc wg mnie nie, nie jest to najważniejsze.sprawdzenie przyrostu jest ważne! A na wczesnym etapie najważniejsze….. wraz z progiem.