Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dostałam mam dostać za 4 dniA dostałaś okres? Teoretycznie można
a masz regularne cykle miesiaczkowe? Wiesz może kiedy miałaś owulację?Nie dostałam mam dostać za 4 dni
Nie mam regularnych cykli a owulację mialam chyba 17 października bo bolał mnie brzuch i leciał brazowy sluza masz regularne cykle miesiaczkowe? Wiesz może kiedy miałaś owulację?
czyli stosunek był dzisiaj? Masz bardzo niskie szanse na ciążęNie mam regularnych cykli a owulację mialam chyba 17 października bo bolał mnie brzuch i leciał brazowy sluz
Czyli możliwe że do ciąży może nie dojśćczyli stosunek był dzisiaj? Masz bardzo niskie szanse na ciążę
No nawet bardziej niż możliwe, ale jak nie dostaniesz okresu w dniu spodziewanej miesiączki to zrób sobie beta HCG, 30 zł to kosztuje i będziesz spokojnaCzyli możliwe że do ciąży może nie dojść
DobrzeNo nawet bardziej niż możliwe, ale jak nie dostaniesz okresu w dniu spodziewanej miesiączki to zrób sobie beta HCG, 30 zł to kosztuje i będziesz spokojna
Ja bym poszła po tabletkę po, skoro ten stosunek był dzisiaj, a owulację podejrzewasz po bólu brzucha. A na przyszłośc kup paczkę gumek.Czyli możliwe że do ciąży może nie dojść