Moje drogie potrzebuję porady. Na początku czerwca miałam normalną miesiączkę, kolejna spóźniła się ok. 5 dni (dodam że mam nieregularne miesiączki), następnie na początku lipca dzień przed przyjściem @ zaobserwowalam u siebie zmiany na piersiach jakby gruczoly mlekowe, powiekszone piersi, bóle brzucha objawy bardzo podobne do początków ciazy (takie jak miałam w poprzedniej gdy zaszlam w ciążę) później 2 tygodniowe krwawienia obfite ze skrzepami. 15 lipca po skończeniu krwawienia udałam się do ginekologa tam wykonałam 2 test ciążowy (pierwszy tydzień wcześniej negatywny) drugi także, lekarz powiedział że nie widzi nic ale na wszelki wypadek kazał zrobic betę ( od 2 lat mam implant antykoncepcyjny) jeśli wyjdzie poniżej 5 nie wyciągamy implantu i to powinno wykluczyć ciaze. 21 lipca zrobiłam wynik <0.5 mlU( wynik ponizej liniowosci metody) opis poniżej ciaza 1-2 tydzień 50-500mlU, 2-3 100-5000 mlU. Nie wiem co myśleć czy ja źle interpretuje wynik czy to implant może powodować w moim organizmie objawy ciazy. Dodam że na początku miałam wrażliwość na zapachy nie mogłam jeść, mialam lekkie mdłości.