reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

reklama
pewnie sprawdziła, ze częste oddawanie moczu należy na objawów. Należy wiadomo ale niw na etapie bety na totalnym minimum.

Test pisała, ze był pozytywny, albo już się gubię w tej historii 😅
Wiecie co ja tak czytam i się zastanawiam jak kobieta do drugiej kobiecie może być taka żmija .Jeśli macie przykładowo problem jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć a przypadki ciążowe są różne to zamiast tylko podzielić się swoją opinią to nie trzeba się szpilkę wbijać.Nie podoba ci się pytanie nie odpowiadaj jeśli uważasz że pytanie jest bez sensu nie patrz się bo jaki że tak napiszę **** żeby zabłysnąć ? Przed kim ? Podejrzewam że połowa z was siedzi tylko po to żeby gnębić i nic więcej a dlaczego bo nie macie własnego życia .Po to ta strona została stworzona żeby dzielić się historiami i sobie na wzajem w miarę możliwości pomagać .A jeśli jest się tylko cwaniarą w internecie czyli pizdy w świecie .Sorry ale obojętnie koło takich tekstów nie umiem przejść .Buziaczki

Wiecie co ja tak czytam i się zastanawiam jak kobieta do drugiej kobiecie może być taka żmija .Jeśli macie przykładowo problem jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć a przypadki ciążowe są różne to zamiast tylko podzielić się swoją opinią to nie trzeba się szpilkę wbijać.Nie podoba ci się pytanie nie odpowiadaj jeśli uważasz że pytanie jest bez sensu nie patrz się bo jaki że tak napiszę **** żeby zabłysnąć ? Przed kim ? Podejrzewam że połowa z was siedzi tylko po to żeby gnębić i nic więcej a dlaczego bo nie macie własnego życia .Po to ta strona została stworzona żeby dzielić się historiami i sobie na wzajem w miarę możliwości pomagać .A jeśli jest się tylko cwaniarą w internecie czyli pizdy w świecie .Sorry ale obojętnie koło takich tekstów nie umiem przejść .Buziaczki
huhuhu ❤️❤️ ale jakimi historiami mamy się z tobą dzielić? Miałaś dziś negatywny test ciążowy i często siusiasz. I co z tego? Też wczoraj często siusiałam bo wypiłam dużo wody 😎

Wszyscy Ci piszą idź na betę. A Tobie się ta odpowiedź nie podoba. Rzucasz się jak wsza na grzebieniu i nas obrażasz. Szkoda, że u lekarza nie byłaś taka hej do przodu. Widocznie umiesz pyszczyć tylko anonimowo.

A i test z drugiego wątku jest negatywny m więc nie wiem gdzie ty tam miałaś drugą kreskę.

huhuhu ❤️❤️ ale jakimi historiami mamy się z tobą dzielić? Miałaś dziś negatywny test ciążowy i często siusiasz. I co z tego? Też wczoraj często siusiałam bo wypiłam dużo wody 😎
Brawo dla ciebie jest się czym chwalić .Jeśli umiesz czytać dobrze ze zrozumieniem to napisałam nie podoba się do żegnam , zajmij się czymś pożytecznym a nie czekaj , najwidoczniej kochanie twoje życie jest nudne że tu siedzisz .Przesuń post dalej w czym problem .Mi już na przykład szkoda czasu na pisanie takie bo wiesz co ja nie jestem ***** w świecie jak ty ;)

Brawo dla ciebie jest się czym chwalić .Jeśli umiesz czytać dobrze ze zrozumieniem to napisałam nie podoba się do żegnam , zajmij się czymś pożytecznym a nie czekaj , najwidoczniej kochanie twoje życie jest nudne że tu siedzisz .Przesuń post dalej w czym problem .Mi już na przykład szkoda czasu na pisanie takie bo wiesz co ja nie jestem ***** w świecie jak ty ;)
chciałam zauważyć, że ty też tu siedzisz więc musisz mieć nudne życie 😘 chciałaś potwierdzenia ciąży ale go tu nie dostaniesz,bo nikt tu z fusów nie wróży, przykro mi. I nie martw się ani ja ani dziewczyny nie przejęły się twoimi wyzwiskami w sieci 😅 @aniaslu zamknij wątek póki się szambo nie rozlało ❤️

Mowi się kozak w necie ***** w świecie 😉

nie wiem gdzie Bapisalam coś co by wskazywało na to, ze kobieta kobiecie. Każdy chyba napisał ci, ze nie ma po co iść do ginekologa przed terminem małpy, gdy kreska na teście dopiero jest cieniem, bo pęcherzyk pusty widoczny jest od bety 1000 która ma miejsce zwykle pare dni po terminie miesiączki. Idąc tydzień przed miesiączka lekarz wręcz bie miał prawa czegokolwiek zobaczyć. Pierw piszesz, ze wyszły wyraźne a jak ktoś prosi o zdjęcie to mówisz ze nie widać..

Nikt tutaj nie je cię jadem, dziewczyny które tu się udzieliły jak wejdziesz w ich wątki czy komentarze dają więcej wsparcia niż może ci się wydawać.

Tobie życzę powodzenia i rozsądnych decyzji :)

reklama
Do góry