reklama
Isia666
Początkująca w BB
I skąd ten ból w podbrzuszu .i letnie ciągle do łazienki na siusiunormalne. Zależy koedy była owulacja. Mi w obecnej ciazy wyszedł 6 dni przed miesiączka
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
skoro dziś czuły test wyszedł negatywny to objawy nie są ciążowe, zbadaj jutro krew to będziesz miała czarno na białym czy ciąża jest czy nie ma.Nie wiem właśnie kiedy , jak napisałam ostatnio źle zaczęłam czuć się , jak sama nie wiem co myśleć , a dziś robiłam czulszy test to wyszedł negatywny
Isia666
Początkująca w BB
Ale dwa wyszły pozytywneskoro dziś czuły test wyszedł negatywny to objawy nie są ciążowe, zbadaj jutro krew to będziesz miała czarno na białym czy ciąża jest czy nie ma.
Goodka
Moderator
Jaka była czułość tych testów i firma?Ale dwa wyszły pozytywne
MyszkaMiki30
napisałaś, że na zdjęciu kreski nie wychodziły więc super pozytywne nie były, może widziałaś kreskę testową. Jeśli od kilku dni źle się czujesz to kreski były by widoczne gołym okiemAle dwa wyszły pozytywne
MyszkaMiki30
może masz zapalenie pęcherza?I skąd ten ból w podbrzuszu .i letnie ciągle do łazienki na siusiu
Isia666
Początkująca w BB
Nie boli mnie przy oddawaniu moczu już miałam i wiem jaki to ból jestmoże masz zapalenie pęcherza?
Sun flower35
Ale w czym jest problem? Nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi. Jedynie beta da odpowiedź. Lekarz nie miał prawa nic zobaczyć przy kreskach ledwo widocznych. O ile w ogóle były to cienie, bo skoro dziś test negatywny to duża szansa, że były to testowe albo nie było ich w cale. Tym bardziej, że masz 7 dni do terminu miesiączki. Objawy jakie masz z pewnością nie są od ciąży. I tu ponownie nikt Ci nie powie od czego. Bo nikt cię nie zbada. No chyba, że mamy Ci wywróżyć z fusów.
reklama
Isia666
Początkująca w BB
Słuchaj jeśli nie chce dawać porad do zrezygnuj z bycia tutaj , bo wrednych małp nie trzeba ani głupio mądrych .Ale w czym jest problem? Nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi. Jedynie beta da odpowiedź. Lekarz nie miał prawa nic zobaczyć przy kreskach ledwo widocznych. O ile w ogóle były to cienie, bo skoro dziś test negatywny to duża szansa, że były to testowe albo nie było ich w cale. Tym bardziej, że masz 7 dni do terminu miesiączki. Objawy jakie masz z pewnością nie są od ciąży. I tu ponownie nikt Ci nie powie od czego. Bo nikt cię nie zbada. No chyba, że mamy Ci wywróżyć z fusów.