Aha u mnie był 4 tydzień jak robiłam test, w dniu spodziewanej @. Może jeszcze wiec za szybko.Jutro jadę na betę miesiączkę powinnam dostać 9 dni temu ale mam nie regularna z moich obliczeń wychodziłby jakiś 3 tydzień
reklama
Dominika1208
Początkująca w BB
Też myślę że za szybko , dlatego jadę na betę jutroAha u mnie był 4 tydzień jak robiłam test, w dniu spodziewanej @. Może jeszcze wiec za szybko.
Dominika1208
Początkująca w BB
Na żywo wygląda inaczej , jest widoczna lekko różowa kreska ..Tak jutro wybieram się na betę to wszystko będzie jasneTo jest lekki cień, ale raczej stawiałabym że to po prostu cień, niż kreska ledwo widoczna. Jeżeli spóźnia Ci się okres, to spróbuj betę. Po takim czasie test powinien wyjść widoczny, chyba, że owulacja się przesunęła, co jest możliwe, bo pisałaś że masz nieregularne @
jasani
Fanka BB :)
Na tych testach nawet cienia nie widać. Po tylu dniach spóźnienia to kreska powinna być bordowa. I wiek ciąży liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki,więc żaden to 3 tydzień.Na żywo wygląda inaczej , jest widoczna lekko różowa kreska ..Tak jutro wybieram się na betę to wszystko będzie jasne
Dominika1208
Początkująca w BB
To spójrz na inne zdjęcie , chyba wiem lepiej co widzę ...a skąd wiesz kiedy miałam ostatnią miesiączkę ? Mam cykle nieregularne więc do zapłodnienia mogło dojść później ...i nie zawsze od razu test wykryje ciążę ... Z pierwszym dzieckiem test wykrył ciążę dopiero w 8 tygodniu jak byłamNa tych testach nawet cienia nie widać. Po tylu dniach spóźnienia to kreska powinna być bordowa. I wiek ciąży liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki,więc żaden to 3 tydzień.
jasani
Napisałam to co widzę czyli nic. Nic na to nie poradzę. Nie wiem kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, ale nie zmienia to faktu, że wiek ciąży liczy się tak jak napisałam.To spójrz na inne zdjęcie , chyba wiem lepiej co widzę ...a skąd wiesz kiedy miałam ostatnią miesiączkę ? Mam cykle nieregularne więc do zapłodnienia mogło dojść później ...i nie zawsze od razu test wykryje ciążę ... Z pierwszym dzieckiem test wykrył ciążę dopiero w 8 tygodniu jak byłam
Jak bardzo masz te nieregularne cykle? Piszesz, że miesiączka spóźnia Ci się 9 dni, więc skąd ta wiedza?
Dominika1208
Początkująca w BB
Bo miej więcej wiem kiedy powinnam ją dostać mimo że mam nieregularne miesiączki ...Napisałam to co widzę czyli nic. Nic na to nie poradzę. Nie wiem kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, ale nie zmienia to faktu, że wiek ciąży liczy się tak jak napisałam.
Jak bardzo masz te nieregularne cykle? Piszesz, że miesiączka spóźnia Ci się 9 dni, więc skąd ta wiedza?
jasani
Więc odpowiedź da Ci tylko beta.Bo miej więcej wiem kiedy powinnam ją dostać mimo że mam nieregularne miesiączki ...
reklama
To daj znać jak beta wyszłaBo miej więcej wiem kiedy powinnam ją dostać mimo że mam nieregularne miesiączki ...