Dominika1208
Początkująca w BB
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo oczywiście dam znaćTo daj znać jak beta wyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo oczywiście dam znaćTo daj znać jak beta wyszła
Trzymam kciuki !Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo oczywiście dam znać
Ja w 5 tyg i 4 dniu miałam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka jeszcze. Jeśli lekarz nic nie mówi to wszystko jest w porządkuWiem,ze każda ciąża jest inna ale takie po prostu głupie pytanie....
Ja też trzymam kciukiCzekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo oczywiście dam znać
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo [emoji846] oczywiście dam znać
Rano test pozytywny , a beta nic nie wykryła wynik poniżej 1I jak tam [emoji16]
Ja jeszcze nie byłam u lekarza ,dopiero się umówię ..Bo dziwne że test wyszedł pozytywny a beta poniżej 1Ja w 5 tyg i 4 dniu miałam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka jeszcze. Jeśli lekarz nic nie mówi to wszystko jest w porządku
Widziałam 2 zdjęcia które dodałas i one nie są pozytywne... chyba, ze jest jakieś inne...Ja jeszcze nie byłam u lekarza ,dopiero się umówię ..Bo dziwne że test wyszedł pozytywny a beta poniżej 1
Dziś rano robiłam test i na moje oko widać drugą kreskęWidziałam 2 zdjęcia które dodałas i one nie są pozytywne... chyba, ze jest jakieś inne...
Kurczę tu faktycznie coś jakby przebija ..Dziś rano robiłam test i na moje oko widać drugą kreskę