reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
Póki co lekarz niewiele Ci powie, będzie kazał powtórzyć betę, bo na ten moment dla niego ciąży nie ma. Powtórz betę i wszystko będzie jasne.

Póki co lekarz niewiele Ci powie, będzie kazał powtórzyć betę, bo na ten moment dla niego ciąży nie ma. Powtórz betę i wszystko będzie jasne.
No tak rozumiem to , tylko może faktycznie mogę nie być w ciąży a mieć torbiel ,czytałam że przez torbiel wynik testu może być również pozytywny .Wole żeby lekarz to zbadał

Dlatego w piątek jadę powtórzyć betę 🙂 może faktycznie coś w laboratorium im się pomieszało
Jeżeli tak Ci zależy i uważasz, że w labo się pomylili to idź na bete jutro. Po co czekać do piątku. Ja bym ten test również uznała za negatywny bo to przebija kreska fabryczna, zwłaszcza, że zdjęcie robiłaś w jakimś dziwnym przybliżeniu. Beta rozwiewa wątpliwości. Na poprzednich testach też cos widziałaś a są negatywne.

Dla mnie tez to testowa , I watpie zeby lab się pomyliło, jeśli nie wierzysz idz dzis znowu na badanie, I to rozwieje wątpliwości

A zawsze spóźniał Ci się tyle @ Dominica? Spóźnienie w tej chwili mogłoby wynikać ze stresu, lub wmawiania sobie ciąży. Jeżeli uważasz, że w laboratorium się pomylili co się zdarza to powtórz badanie. Jeżeli martwisz się, że to torbiel zapisz się do lekarza. Jeżeli chodzi o usg, to ja byłam u lekarza w 5 tyg i widać było zarodek, ale czy tak jak u Ciebie w 3 tyg, to wydaje mi się za wcześnie.

reklama
Tyle, ze Dominika pisze, że z jej obliczeń to 3 tydzień, a @ spóźnia jej się 9 dni...
Czyli z tej sprytnej matematyki wynika, że jej normalny cykl musiałby trwać 12 dni [emoji2272]
A zawsze spóźniał Ci się tyle @ Dominica? Spóźnienie w tej chwili mogłoby wynikać ze stresu, lub wmawiania sobie ciąży. Jeżeli uważasz, że w laboratorium się pomylili co się zdarza to powtórz badanie. Jeżeli martwisz się, że to torbiel zapisz się do lekarza. Jeżeli chodzi o usg, to ja byłam u lekarza w 5 tyg i widać było zarodek, ale czy tak jak u Ciebie w 3 tyg, to wydaje mi się za wcześnie.

Do góry