reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko nie bierz tego na powaznie, bo z Nia to nic nie wiadomo[emoji23][emoji41]

Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

reklama
I przez to mógł nie zobaczyć ciąży? Skoro masz dziecko, to powinnaś wiedzieć, ze na początku nie widać, ale przez powłoki brzuszne i wykonuje się usg właśnie dopochwowo

tak wiem ale mi chodzi ze zrobił mi tylko to dopochwowe i ze ciąża może być wieksza

I co z tego, ze jest większa? Co to zmienia? Chyba to już było przerabiane, prawda?
I proszę daj mi biologiczny powód, dla którego beta byłaby ujemna w większej ciąży

no niewiem ale gdzieś przeczytałam ze jednej Pani wychodziły testy i beta ujemna i były w ciazy

Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

Tak wtedy mi powiedział ale zrobił mi tylko na szybko usg od góry tutaj jak wzgórek lonowy łączy się z brzuchem

no niewiem ale gdzieś przeczytałam ze jednej Pani wychodziły testy i beta ujemna i były w ciazy

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Lekarz mi mówił też że dobrze ze zrobiłam badanbadanie z krwi b9 jest bardziej wiarygodne i spisał sobie wynik

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry