reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko nie bierz tego na powaznie, bo z Nia to nic nie wiadomo[emoji23][emoji41]

Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

reklama
I przez to mógł nie zobaczyć ciąży? Skoro masz dziecko, to powinnaś wiedzieć, ze na początku nie widać, ale przez powłoki brzuszne i wykonuje się usg właśnie dopochwowo

tak wiem ale mi chodzi ze zrobił mi tylko to dopochwowe i ze ciąża może być wieksza

I co z tego, ze jest większa? Co to zmienia? Chyba to już było przerabiane, prawda?
I proszę daj mi biologiczny powód, dla którego beta byłaby ujemna w większej ciąży

no niewiem ale gdzieś przeczytałam ze jednej Pani wychodziły testy i beta ujemna i były w ciazy

Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

Tak wtedy mi powiedział ale zrobił mi tylko na szybko usg od góry tutaj jak wzgórek lonowy łączy się z brzuchem

no niewiem ale gdzieś przeczytałam ze jednej Pani wychodziły testy i beta ujemna i były w ciazy

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Lekarz mi mówił też że dobrze ze zrobiłam badanbadanie z krwi b9 jest bardziej wiarygodne i spisał sobie wynik

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry