U
użytkownik 188556
Gość
Jezusie, i ona ma juz dziecko?[emoji33]
No wierzyć się nie chce.
No wierzyć się nie chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dobrze..
Chyba wątek można zamknąć bo już wszystko zostało napisane [emoji1751]
To dziewczyna założy następny, bo zaraz znów będzie się bała, ze jest w ciąży[emoji85]
Nie już niemialam stosunków wiec spokojnie
Nie moja sprawa, ale polecam, żeby ten fakt się nie zmienił, jeśli masz później bać się tej ciąży
No ok...Wiesz tutaj też takie a nie inne czynniki wpłynęły na to ze tak zaczęłam myśleć..
No tak ale wiesz i juz 2 osoby mi mówiły że przytulam tu cycki dziwnie mnie bolały,tu wstawlaam rano taka słaba w pracy byłam na wpół przytprzypomną jesc mi sie nie chciałoZe zaczęłaś myśleć, ze jesteś w ciąży? Niepotrzebnie, bo wyniki badań mówiły Ci wszystko
No tak ale wiesz i juz 2 osoby mi mówiły że przytulam tu cycki dziwnie mnie bolały,tu wstawlaam rano taka słaba w pracy byłam na wpół przytprzypomną jesc mi sie nie chciało