reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Witajcie !
Mam pytanie, mam objawy przez które wydaje mi się że jestem w ciąży, od kilku dni :
Mdłości zazwyczaj rano i wieczorem czasami w ciągu dnia
Mam dziwne zachcianki
Raz jestem zła i chce mi się płakać albo jestem wesoła
Jestem zmęczona, mogłabym przespać cały dzień i cała noc
Okres powinnam dostać za kilka dni
Czuje się jakbym zjadła balona

Jak myślicie co może to oznaczać?

reklama
Rozwiązanie
myślę że może to być napięcie przed miesiączką, oznaka zbliżającego się okresu, lub oznaki bardzo wczesnej ciąży.
to może być wszystko.
najlepiej nie jasnowidzieć i nie gdybać, tylko wybrać się do labo na beta hcg ;)
choć sikaniec też może już wychodzić. u każdej inaczej.
Ja miewałam tak tuż przed @, objawy ciąży miałam bardzo podobne. Ale tak jak już pisały dziewczyny wczesniej , test ciążowy i beta. To powinno rozwiać wszystkie wątpliwości ;)

reklama
Witajcie !
Mam pytanie, mam objawy przez które wydaje mi się że jestem w ciąży, od kilku dni :
Mdłości zazwyczaj rano i wieczorem czasami w ciągu dnia
Mam dziwne zachcianki
Raz jestem zła i chce mi się płakać albo jestem wesoła
Jestem zmęczona, mogłabym przespać cały dzień i cała noc
Okres powinnam dostać za kilka dni
Czuje się jakbym zjadła balona

Jak myślicie co może to oznaczać?
Np że masz pms :p Albo tysiąc innych rzeczy.

myślę że może to być napięcie przed miesiączką, oznaka zbliżającego się okresu, lub oznaki bardzo wczesnej ciąży.
to może być wszystko.
najlepiej nie jasnowidzieć i nie gdybać, tylko wybrać się do labo na beta hcg ;)
choć sikaniec też może już wychodzić. u każdej inaczej.

Rozwiązanie
Do góry