reklama
Cyntia padlam. Jestes pomyslowa hihi.
Wspolczuje ci tego ucha, ja nigdy nie mialam ale slyszalam ze bol okropny.
Ja juz po :-/ czuje sie lzejsza o 5 kg jak zrzucilam zbedny balast :-)
Agamemnon ty sie nie ociagaj tylko rodzic :-)
Wspolczuje ci tego ucha, ja nigdy nie mialam ale slyszalam ze bol okropny.
Ja juz po :-/ czuje sie lzejsza o 5 kg jak zrzucilam zbedny balast :-)
Agamemnon ty sie nie ociagaj tylko rodzic :-)
watpliwosci3
Fanka BB :)
Asia opowiadaj!!
Watpliwosci nie ma co opowiadac, a nawet nie mozna. Musialam podpisac klauzule ze do zakonczenia procesu nic nie ujawnie. Ale humor mam dobry, troche ryczalam, ale i smiech byl. Super ksiadz wiec to duzo robi. I maly wiercipieta ze mna to juz wogole :-)
watpliwosci3
To ja zaciskam kciuki z calych sil zeby sie udalo i zeby niebawem zostalo Was tylko 4 a 5kolo od wozu raz na zawsze odpadlo z waszego zycia!
W koncu dotarlam do domu, mam nadzieje ze mala da mi chwile zeby napisac posta.
Dostalam krem timodine dla malej na sterydach, mam nim smarowac pupe 3 razy dziennie a miedzy czasie innymi.
MamaTomAni super ze chlop wzial sie za maliny sam. Tobie taka chwila dla siebie i Tomcia byla na pewno bardzo potrzebna, ja czasem mam wyrzuty sumienia ze wiekszosc czasu spedzam z mala.
Tydzien temu mala miala 3450 i urosla prawie 2cm. Liczac ze wczesniej przybierala po 20gram dziennie to moze miec okolo 3600 teraz.
Iwo to tej kolezance dopiero teraz sie przypomnialo ze nie zaniosla zwolnienia?
Jak to mowia umiesz liczyc licz na siebie.
Cyntia nie denerwuj sie, nie znasz facetow? Bylas juz na ktg?
Benfica a co by bylo nie tak z mlekiem? Wiem ze wlasnie po cycowym czesto sie kupy robi. Nie wiem tylko kiedy to sie powinno unormowac.
Agamemnon, moje skurcze do samego wieczora byly nie regularne. Z rana mialam np co 15 minut i nagle cisza na godzine, jak pojechalam kolo 5 to mialam rozwarcie na 6cm i bardziej sie zaczelo nasilac. Takze do roboty!
Kochane mozna podawac takiemu maluchowi herbatke z kopru? Na opakowaniu pisze niby od 4 miesiaca, ale pamietam ze jeszcze kilka lat temu te same byly od 1szego miesiaca.
Mala mi sie budzi, chociaz tyle udalo mi sie napisac...
Dostalam krem timodine dla malej na sterydach, mam nim smarowac pupe 3 razy dziennie a miedzy czasie innymi.
MamaTomAni super ze chlop wzial sie za maliny sam. Tobie taka chwila dla siebie i Tomcia byla na pewno bardzo potrzebna, ja czasem mam wyrzuty sumienia ze wiekszosc czasu spedzam z mala.
Tydzien temu mala miala 3450 i urosla prawie 2cm. Liczac ze wczesniej przybierala po 20gram dziennie to moze miec okolo 3600 teraz.
Iwo to tej kolezance dopiero teraz sie przypomnialo ze nie zaniosla zwolnienia?
Jak to mowia umiesz liczyc licz na siebie.
Cyntia nie denerwuj sie, nie znasz facetow? Bylas juz na ktg?
Benfica a co by bylo nie tak z mlekiem? Wiem ze wlasnie po cycowym czesto sie kupy robi. Nie wiem tylko kiedy to sie powinno unormowac.
Agamemnon, moje skurcze do samego wieczora byly nie regularne. Z rana mialam np co 15 minut i nagle cisza na godzine, jak pojechalam kolo 5 to mialam rozwarcie na 6cm i bardziej sie zaczelo nasilac. Takze do roboty!
Kochane mozna podawac takiemu maluchowi herbatke z kopru? Na opakowaniu pisze niby od 4 miesiaca, ale pamietam ze jeszcze kilka lat temu te same byly od 1szego miesiaca.
Mala mi sie budzi, chociaz tyle udalo mi sie napisac...
reklama
Grzankaa
Phoebe oby ten krem pomogl! Ja dawalam Malej herbatke z kopru juz jak miala miesiac, w rossmannie kupilam i na niej jest napisane, ze juz od 2 tyg zycia. Ja jej dawalam zeby robila kupy