reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża z zaskoczenia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie sądzę, abym miala okazję. Nie jest nam dane spotkać się na mamusiach. A na twoje staraczki nie zagadam. Także wybacz ale omijam toksyny. 😍
Oby tym razem Ci się udało 🤞 cała reszta to za mało, żeby mnie sprowokować do zniżenia się do Twojego poziomu 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Mysle, ze trzeba. Ale to juz twoj biznes. Ja nie wchodzę ci czy możesz w ciążę zajść, a ty owszem. 🙃 tykasz temat, bo nudzi ci sie. Jestes, bylas i bedziesz dla mnie płytka osoba. I tyle mialam do powiedzenia.
To, co Ty myślisz jest dla mnie tak istotne jak to kiedy spadnie śnieg. Ja jestem płytka? Bo co? Bo mi się nie podoba jak jeździsz po ludziach? NIC sensownego tu nie napisałaś, tylko się próbujesz dopierdolic i wbić szpileczke, ale nie wychodzi, to Cię boli? Nosi Cię z tego powodu? Uwazaj, bo jeszcze sobie tą frustracją i gownem wewnątrz siebie zaszkodzisz 😉

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry