nataluskaaa
Początkująca w BB
Powiem Ci ze tak. Ja nie mialam zadnych objawow. Zero brzuszka. Na wadze tez tracilam. Dopiero w 6 miesiacu mala zaczela kopac. Jednak wiedzialam o ciazy bo sie o nia staralam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tez sie staram, tylko kolezanka mnie nastraszyla, ze moze byc cos nie tak z organizmem...
czyli mowisz, ze to moze tez byc oznaka ciazy? Tydzien po pierwszym takim skapym okresie robilam test i nic nie wyszlo, wedlug moich obliczen bylabym wtedy w 3 tyg. to tescik by raczej pokazal...chyba...tak mysle...schudlam 2 kg od tamtego czasu, objawow rzadnych nie mam...radzisz tescik?
Wiecie co? Obejrzałam w sobotę ten program na Discovery. I rozumiem kobitkę, która miała powiedziane, ze nie może mieć dzieci. Na jej miejscu też bym się ciąży nie spodziewała
Ale jak od innej usłyszałam hasło, że współzyje bez zabezpieczenia, miała wymioty i przytyła 30 kg i myślała że to ze względu na tryb życia to zdębiałam No ja bym chociaż lekkie podejrzenia miała, jak się nie zabezpieczam, nie??
oglądałam wczoraj i miałam takie oczyNo ale ta czarnoskóra pani... Twierdziła, że jak dostała okres to przez pierwszy rok cały czas krwawiła, potem krwawiła przez 3 tyg, potem długo nic.... I co i nic z tym nie robiła? Nie leczyla się nie chodziła do ginekologa? Uznała ona i jej mama że to normalne?