agaced2002
Początkująca w BB
Witam, jestem w II trymestrze ciąży i przybieram mało na wadze nie mam takiego dużego apetytu ale staram sie jeść wystarczająco, mam się martwić czy to jest normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie normalne.Witam, jestem w II trymestrze ciąży i przybieram mało na wadze nie mam takiego dużego apetytu ale staram sie jeść wystarczająco, mam się martwić czy to jest normalne?
Jezu, uwielbiam ten tekstTo tylko jakieś stare teksty, że trzeba jeść za dwóch w ciąży itd.
Je się Normlanie, ile potrzeba
Jeśli jesz zdrowo i wystarczajaco to jest ok . Waga nie musi iść dużo w górę. W ostatniej przybrałam 4,5 kg... a dzieciątko 3870Witam, jestem w II trymestrze ciąży i przybieram mało na wadze nie mam takiego dużego apetytu ale staram sie jeść wystarczająco, mam się martwić czy to jest normalne?
W sumie to zależy, mi szła bardzo równomiernieedit: najwięcej waga pod koniec ciąży idzie w górę.