reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w wieku 21 lat. Czy wstyd?

21 lat to bardzo dobry wiek na ciąże. 15 czy 17 to wcześnie, ale po 20 to zdrowy wiek przede wszystkim dla dziecka i matki. :) Bez obaw :*

reklama
Jest dużo kobiet co w wieku 21 lat chciały by mieć dziecko, ale nie ma warunków mczy to finansowych czy mieszkaniowych. Ale już myślą dość poważnie w tej kwestii.

Tez urodzilam w wieku 19 lat i tez miałam problemy w ciązy, ale na szczescie wszystko sie dobrze skończyło:-)

Ja urodziłam mojego synka miesiąc przed 21 urodzinami i teraz nie wyobrazam sobie jakby to bylo bez niego :) Ma już 3 latka, na początku moja mama tez nie była zadowolona, ale poxniej zdanie zmienila i teraz pomaga mi nawet kiedy jej o to nie prosze

Z jednej strony troche za szybko z drugiej zależy od osoby, jeśli takiej dziewczynie w wieku 21 nie sa juz imprezy w głowie to będzie dobrze, gorzej jak nie jest gotowa na dziecko. Bo to zmienia całkowicie życie i świat do okoła.
O dokladnie tak , dziecko zmienia zycie o 360 stopni

reklama
Jaki to może być wstyd bo nie rozumiem? Mój syn był planowany i urodziłam mając 21 lat a teraz mają 23 lata bede miec 2 dziecko ,także planowane. Jak ktoś chodzi na balety i zaliczy wpadkę którą będą sie zajmować dziadkowie to wtedy może być wstyd.

Do góry