natasia142
Fanka BB :)
Długo się starasz ?Czasem psychika tak działa ja cały czas brałam pregna plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo się starasz ?Czasem psychika tak działa ja cały czas brałam pregna plus
No ja miałam 23 marca 2023 zabieg a 6.06.2023 zrobiłam test i był pozytywny 8.03.2024 urodziłam córkęDługo się starasz ?
A no faktycznie, gdzieś mi uciekło. Gratulacje A coś oprócz pregny brałaś ? Fajnie, że tak szybko Ci się udałoNo ja miałam 23 marca 2023 zabieg a 6.06.2023 zrobiłam test i był pozytywny 8.03.2024 urodziłam córkę
Nie tylko toA no faktycznie, gdzieś mi uciekło. Gratulacje A coś oprócz pregny brałaś ? Fajnie, że tak szybko Ci się udało
Nie sprawdzałam, po 4 tygodniach byłam na pierwszej wizycie u lekarza. Potwierdził owulacje, wszystko się ładnie zagoiło. Okres miał się pojawić ale nadal go nie ma.A czy po łyżeczkowaniu sprawdzałaś betę? Ja też miałam zabieg i jakoś tydzień po nim sprawdzałam betę i spadła do <0.1
Też długo nie miałam okresu. Po pierwszej owulce (niechcący) zaszłam (bo nie wiedziałam kiedy owu) i była to ciąża biochemiczna , lekarz powiedział , że organizm nie doszedł do siebie po zabiegu. Od tamtej pory minął ponad rok i nie udało mi się zajść , choć wszystkie badania mam super
Dzisiaj byłam na wizycie u innego lekarza, mam pęcherzyk jajnikowy 14 mm. Jeżeli nic siecz tego nie rozwinie a okresu dalej nie będzie wywołamy go luteiną.A czy po łyżeczkowaniu sprawdzałaś betę? Ja też miałam zabieg i jakoś tydzień po nim sprawdzałam betę i spadła do <0.1
Też długo nie miałam okresu. Po pierwszej owulce (niechcący) zaszłam (bo nie wiedziałam kiedy owu) i była to ciąża biochemiczna , lekarz powiedział , że organizm nie doszedł do siebie po zabiegu. Od tamtej pory minął ponad rok i nie udało mi się zajść , choć wszystkie badania mam super
Kurcze ja miałam łyżeczkowanie w czwartek mi kazali sie wstrzymać z ciążą na 3 miesiące, współżycie 2-3tyg. Nie bałaś sie próbować wcześniej?Dzisiaj byłam na wizycie u innego lekarza, mam pęcherzyk jajnikowy 14 mm. Jeżeli nic siecz tego nie rozwinie a okresu dalej nie będzie wywołamy go luteiną.
Tez powiedział ze za wcześnie, kazał odczekać dwa cykle na regenerację
Pierwszym razem czekaliśmy 3 miesiące.Kurcze ja miałam łyżeczkowanie w czwartek mi kazali sie wstrzymać z ciążą na 3 miesiące, współżycie 2-3tyg. Nie bałaś sie próbować wcześniej?
Masz racje. Jeśli lekarz dał zielone światło to jak najbardziej też bym nie czekała.Pierwszym razem czekaliśmy 3 miesiące.
Bałam się, ale lekarz potwierdził ze wszystko się ładnie zagoiło i zabieg był prawidłowo przeprowadzony.
Za mną już dwa poronienia, najbardziej szkoda mi czasu który tak szybko ucieka, 3 miesiące to bardzo długo