reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

kurde asienka ide spac bo cos mnei wzielo do lozeczka...mam tylko nadzieje ze dzisij bedzie mi sie lepiej spalo niz wczoraj...;/

reklama
dzien dobry maniurki..:p nie no ja to chyba normalnie na bezsennossc cierpie bo wy zawsze tak pozno.... ale dzisiaj mi sie swietnie spalo;p

Dzień dobry :-D
O matko mnie tu tylko noc nie było a Wy napisałyście tyle że szok :-), musiałam Was nadrabiać :-p.
Ewelinka co to obcinania włosów w ciąży to ja słyszałam że to jest nawet wskazane żeby kobieta pozwoliła sobie na zmianę fryzury :), ja też obcięłam włosy no zeby być taka młodą zadbaną mamusią :tak:. Wszyscy mówią że nowa fryzura wyszła mi na korzyść , także leć do fryzjera :-p. W końcu nowe życie Ci sie zaczyna to i nowy fryz sie należy :-p:-p.
A co do siary to mi leci z piersi chyba od początku ciąży,masakra :), najgorzej w nocy , cała koszula zawsze mokra :-):-).
I na rozstępy to powinnaś już teraz smarować piersi i brzuszek zwykłą oliwką dziecięcą- nie zaszkodzisz dla Maluszka a tak to będziesz miała mniejsze ryzyko że Cię całą pożądnie rozstępi :-):-).
Ja na szczęście mam tylko na piersiach i to takie sine ( takie podobno znikają). Ale od oliwki stają się płytsze. A na brzuszku nie mam ani jednego :-):-):-)

Siemaneczko :biggrin2:

No to ja Was teraz wszystkich przebiję.Wstałam o 13:20:-D:-D To zapewne dlatego,że zasnęłam jakoś przed 4 bo nie chciało mi się spać i tv oglądałam :-pAle jeszcze lepsze jest to,że nadal u mnie w domu wszyscy śpią!LOL!:-)

Wczoraj zrobiłam sałatkę to na śniadanko ją sobie zaraz zjem tylko niech się trochę ogrzeje bo stała w lodówce :-p

Czesc Dziewczyny :) nie wiem czy mogę się przyłączyc do waszego grona ale chociaz napiszę raz :) hehe tak czytam Wasze posty i ślędzę.... Bo sama byłam młodziutka jak zostałam mamą miałam 17 lat co prawda kilka miesięcy do 18.... i myślałam ze cały swiat zwalił mi się na głowe ze zostałam sama jedna taka młoda mama ! ale widze ze jest nas więcej i bardzo się z tego ciesze ze mogę podzielic się z kimś przezyciami :) Moja Oliwka ma juz 2 latka ! tak strasznie szybko przeleciał mi ten czas ! teraz spodziewamy się z męzem drugiego dzięciątka i tak wszystko naraz ! troszke się boję tego wszystkiego :( Oliwka jest jeszcze taka malutka :( pozdrawiam Was Mocno :) !!

czesc natalia:)
ja obecmie jestem w takiej sytuacji ja ty popierwszej ciazy
jak dalas sobie z tym rade?????
wiesz ta twoja oliwcia juz naszczscie nie jest az taka malutkadwa laka ma skonczone tpo troche zaczyna rozumiec zobaczysz bedzie duna siostrzyczka a ty szczesliwa mama dwojki dzieci:)

Witam witam to fajnei ze ejst nas wiedcej...:p

a co do oliwki to ja sie babino caly czas samruje i co mam rozstepy...;/ ale mowisz ze takie sine znikaja..? ja chyba walsnie takei mam takei czerwo jakby fioletowe...;/

reklama
Do góry