reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

dziewczyny wy sie tak z tym porodwm nie spieszcie:
p
do 38 tygodnia poczeajcoie chociaz zeby dzidzia byla gotowa::tak: oj tam jezeli nie ma zagrozeniaw przebiegu ciazy to z dzidzia nic nie bedzie pod czas seksu:p
tylko mie kolysanie bedzie odczuwc ii zasnie sobie:)

reklama
U nas to nie pamiętam kiedy ostatnio były jakieś seksy , od 12 tc całkowity zakaz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W sumie teraz przypada mi prawie 35 tc więc nie jest tak źle :-p:-p

geroland jak ja walsnie jestem juz w 38 tygodniu i tu szalu dostaje

a ja tam tytyryty przez cala ciaze tylko w malych dawkach;p bo mialam zapalenia pecherza i wogole;p

to lipnie po ciazy to jest problem z dzidzia pryanajmniej u mnie ze jak juz ma cos byc to ona wogole nie chce spac:-(

oj wiesz jak juz bedzie donoszona to bez prolemu sobie rudz:p

ja niestety w 12 tc zaczełam krwawić i lekarz kategorycznie zabronił czegokolwiek. Stary dziad gdyby zobaczył mojego seksownego M to może by zrozumiał że wymaga nierealnego :-D:-D:-D

hehe postanowailam ze poczekam jeszcze kiedys w koncu wyjdzie a tez nie ebde czekac wiecznie ;p
a seks to mi to si etak naprwwde nawet nie chcialo choaic tam czasmi moze ale nie tak jak przed ciaza

pomusl jaki fajny musi byc seks po takiej przerwie;-) powinnas byc zadowolona ze tyke juz wu\ytrzymalas dla mni 6 tygodni po porodie to byla katarga:p

Hehe "wytrzymałam"....:-):-).
A ja właśnie w ciąży to moglabym się ciągle rzucać na mojego M , jeny jak sobie pomyślę to aż mnie dreszcze przechodzą :-). Może dlatego podświadomie nie chcę się z Nim spotykać bo boje się że Go zgwałcę czy coś :-):-).
Ja z tego wszystkiego właśnie najbardziej obawiam się połogu , geroland może mogłabyś co nieco o tym opisać? Dla mnie to przerażające , nie boję się porodu ani nic tylko właśnie połogu...

no ja mam nadzieje ze jak urodze i juz si etam wszytko pogoi to wroci mi ta chce jak kiedys;p
wogole ma andziej ze przestane plakac z byle powodu i wkurzac sie tez bo slyszlam ze czasmi to nei znika

reklama
no wiesz ja mialam cesarke wiec tez troche inaczej moglo to u mnie wygldac odrazu po porodzie to mialam problem z podniesieniem sie zlozka bo tak bolaly mnie szwy z rezzy=ta te dziewczyny po naturalnym tez byky obolalepo tym nacieciu w kroku. zaopatrzyltscie sie w podjklady po porodowe??
sa bardzo przydane w pierwszym tygodni bo ciegnie jak nie wiem i zwykle podpaski nie dadza rady:p
bol po jaakims czasie znika u mnie chyba po tygodniu.. i tyko krwawienie takie jak bys miala okres zostaje polozana jak bedzie cieodwiedzac to bedzie pytac czy jeszcze jest.. czasem mila
jaszybciej niz 6 tygodni u mnie tak bylo..:p wsumie to nie jst akie straszne kompieli podcczas pologu nie powinno sie brac tylko prysznic

Do góry