reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
No dobra macie :-)

15 tydzien i 3 dni
9c4e848dd3.jpg

a to dzis rano:-p
15 tydzien i 4 dzien
97dfad61e0.jpg

Ostatnia edycja:
Siemanko;-)
Większość dnia spędziłam dzisiaj z M w mieście.Załatwiliśmy urzędowe sprawy i udało mi się wyciągnąć Marcina na małą przechadzkę po sklepach.Bardzo dzielnie i cierpiwie to zniósł :-p I udało mi się spoełnić moją zachcianke z wczorajszego wieczora.Poszliśmy na najlepsze hot-dogi w Gdyni :biggrin2: Przynajmniej kiedyś takie były...dziś już mi tak nie smakowało jak kiedyś:sorry2:

Dostałam jakąś książke z poradami dla przyszłych mam i tatusiów pt "W oczekiwaniu na dziecko".Ciekawe co mądrego z niej wyczytam :-p

Super brzusio Ewelina!! :-D :-D

Fajowy brzuszek już widać Ci tam Maluszka :) . Oj nie pamiętam kiedy mój był taki mały :-):-):-).
My dziś zabieramy się za robienie kotletów jajecznych :-)

nooo trzeba coś z tym zrobić;-)
My dziś z M zrobiliśmy mniamniuśne kotlety jajeczne normalnie pyycha :-):-).
A tak to cały dzień obijanie się :-):-)
Mały dziś miał taką okropną czkawkę że szok:-). Brzuch mi skakał jak galaretka :-D:-D
A co U Was Mamuśki? :tak:
Jak po szkołach , jak dzidzie?:tak:

Po szkołach,dobre sobie :-) Niektórzy mają ferie haha :D:D:D

Byłam dzisiaj w tesco i kupiłam sobie lecha free :-p

Spadam za chwilkę,do Gdańska jadę na próbę zespołu ;-)
Buźka!

reklama
ewelinka jaki slodki brzusio...:p
kurde i co tyle sie naczekalam zeby sobei tam...:p i jak przyszlo co do czego to ja zdygalam ze moze to ejszce za wczesnie...;p a pozatym musilam sobie dziisj isc zroibic HBS a jakbym musila pojechac po tym na porodowke to co by bylo wtedy... a pozatym wyczytlalm wczroaj ze takie przyspieszanie porodu jest nei za dobre bo potem pord moze potrwac duzo dluzej a ja berdzo chem rodzic naturalnei ale max 5 h a nie wiecej wiec bede czekac az sie samo zacznie niedlugo i tak bedize musial wyskoczyc:p
a tak swoja droga to cos dzisiaj sie malo rusza ....

Do góry