reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

heh a tak wogole to mi dzisiaj z moim 10 miesiecy stuka od kiedy jestesmy razem oficjalnie...hehe fajny bym muprezent zrobila jakbym dziisaj urodila;p

reklama
Hehe no to gratuluję:), my 1 marca mamy rocznicę :-):-).
Asieńka a Ty to an dupie nie możesz usiedzieć widzę tylko Cię nosi i nosi:-D:-D.
Aida i nie dziw się że mało się rusza , już wielki i gruby jest to nie ma miejsca na ruchy :-p:-p.
a co do Ewelinki to , narzekasz że mało piszemy a Ty sama też malo się udzielasz :wściekła/y::wściekła/y:
Jakieś wredne to pokolenie młodych mamusiek :-D:-D:-D.

hah a a teraz powiem wam ze zaluje ze tego nie wykorzystalam;p
heh a co do forum to wy jaos tak nie czesto ejstescie ja tam praktycznie caly dzien na kompie siedze;p

Ja tez często tutaj zaglądam ale jesli nikt nic nie pisze to co mam pisac:sorry: Ale jak widze ze tamet sie rozkręca i mam wiecej czasu zeby pisac to pisze :-)

kurde wtroche was tu dziisaj jest zaraz fajny film na polsaciie bedzie lecial...kurde szkoda bo by sie zaraz jakis temat ciekawy wymyslilo;p
wogole to zauwazylam ze wieczorami najbardziej chce mi sie rodzic;ptzn mam ta chec ze chcialbym zeby to juz;p

Ale niestety mam 10 minut ;/ Siostra mi widzieliła czas ;/ do czego to dochodzi ;/ ehh i musze ją puścic jak sie jej znudzi i pojdzie spac to bede jeszcze na chwilke ;p ;/

no to ewelinka akurat na tv "flaszywa 12" na polsacei sobie mozesz obejrzec taka fajnak familijna komedia ja tam bede ogladac z oja mam i wpieprzac pierniczki..;pa potem jak cos tez jeszce na chwile wejde;p
heh a tak wogole to juz sobie nawkrecalam ze to dzisiaj bedzie bo czytalam ze przed porodem sie dzidzia malo rusza i juz wyobraznia poszla w ruch...:p no ale teraz troche tam wariuje;p

Ostatnia edycja:
no zobaczymy jak smieszna bardzie tak abrdzo to moze tez cos zadziala...bo kiedys czytlaam ze taki straszny smiech taka wiecei wielka faza to tez moze przyspieszyc skurcze bo tam sie jakos brzuch napsiana czy co takiego ale nie wiem czy to prawda...:p i cos mariola jakby znikla;p

reklama
Ale sie nakecasz na ten poród ;p

Spokojnie przyjdzie na to właściwy czas ;p dzidzi tam dobrze ;D
Chodziaz pewnie Ci sie nie dziwie tyle miesięcem z brzuszkiem to juz by sie chcialo wejsc do kolejnego etapu :) wychowania ;p

Do góry