reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

no mowia ze kobity sa niezrozumiale:p

heh a jutro spie u niego nawet jak mu sie jednak nie odwidzialo to sobei moze sama...:p ale tez sie zastanawiam bo moze dzidzi potrzebuje jeszcez sobie posiedziec;p

reklama
ale powiedzcie mi czy to si ejuz nie zbliza bo czuje ten bol z pachwinach i tak jak przed miesiaczka sie czulam zawsze jeszce tak troche czasmi mnie zaboli w plecach;p

No niby nic na siłę ale chyba wolisz trzymać się wersji,że Małe nie obrazi sie jak już niedługo wyjdzie na świat:-pCzy to ważne,że z Twoja pomoca czy nie?:-D

Wgl to powiedzienie kobieta zmienną jest pasuje bardziej do facetów!Kurde no bez kitu niby kobiety są takie skomplikowane itp ale jak dla mnie to faceci wcale nie tacy lepsi...:sorry:

Może poszukaj na forum jakieś tematu o objawach zliżającego sie porodu.Gdzieś coś takiego widziałam.Jak nie znajziesz to możesz nawet wbić do jakiegoś aktywnego właśnie tematu gdzie piszą babki już po porodach to Ci podpowiedzą.

kurde asienka z kompem coś mi sie działo i dlatego poszłam....;/
A właśnie wróciłam od lekarza. I co mi powiedziała? Nic.... pyzatym ze wyniki mam dobre i przepisała mi falvit bo ma dużo wapna no i to dobrze ze nic tam sie nie dzieje ale myślałam ze powie mi ze ma pani rozwarcie i ze ma pani dzisiaj sie w szpitalu wstawić:p
no powiedziała, ze jeżeli do 8-9 marca nic sie nie bedize dzialo to mam w tych dniahc do niej przyjsc ona mi da skierowanie do szpitala na 13 marca i kazala mi jeszcze HBS sobie zrobic bo nie bylam szczepiona:p

To jescze musisz sobie poczekac ;-) Wytrzymasz. Widocznie Dzidzi tam u Ciebie dobrze i sobie siedzi :-)

Mnie kolejny dzien glowa nawala :eek: masakra :angry:

Fotki brzuszka dodam dopiero póżnym popołudniem. Bo dopiero wtedy bede miala wiecej czasu ;-)

no cos czuje ze do tego 1 nic sie nie stanie...;/ powiedzila z ejakbym miala bole glowy czy spuchly mi nogi to mam przysc natychmiast do niej.... a glowa boli slyszlalm ze jak czesto boli glowa to dziewczynka bedzie;p a cos ciebei ostatnio czesto boli glowa;p

reklama
Do góry