reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

hehe ja mialam dokladnei to samo. Gdybys ty wiedzilaa co ja teraz mam w glowie maksra...:p ale moja gin jakos tak dziewnie si eusmiechala ja teraz ostatnio u niej bylam tak jakby mowila ze "urodzisz przed terminem" :p heh chcialabym;p
ja mylam wczroaj podloge na kolanach ale nic nie ruszylo..:(

reklama
Na przyśpieszenie porodu to polecam sok z malin ;D
I dzien dobry tak wgl ;)
Ja narazie spadam bo jade na giełde ja jakieś zakupy.
Miłego dnia! :):)

Kurde zakupy :D pojechałabym znowu ale nieee bo już byłam w piątek ale mysel ze w tym tygodniu może jeszcze jakiś mały wypad po sklepach. A jakie widziałam śliczne śpioszki różowe normalnie mnie wgięło jak to zobaczyłam ja chcę córeczkę
No wogole mi mówi moja gin ze na usg widzi synka ale wszyscy by chcieli córeczkę:p no mi to tam obojętne ale jak widzę te śliczne ozdobione śpioszki dla dziewczynek to aż chce się córkę albo chociaż żeby modź normalnie bez krępacji założyć je chłopcowi ja kupiłam jedna parę różowych bo wiecie często było tak ze mówili chłopak a tu wyskakiwała dziewczynka no zobaczy,y;p

Hehe ja też chciałam dziewczynkę, ale włąsnie masa usg potwierdział że to będzie jednak Adaś, na ostatnim usg mój M dostał zdjęcie wyposażenia Małego :-p:-D:-D
I w sumie to ja żadnych ubranek nie kupiłam :) . Wszystko albo dostaliśmy , albo jakoś się znalazły w domu , w sumie nawet nie wiem skąd:-). Teraz wsyztsko poprane, poprasowane leży w szafkach Adaśka i czeka na przybycie właściciela;)

Teraz wsyztsko poprane, poprasowane leży w szafkach Adaśka i czeka na przybycie właściciela;)

Cudnie to ujełaś :) mmm :* :tak:
Piszecie ze chciałybyście dziewczynki. Hmm a u mnie to chyba na odwrót, chcialabym chlopczyka :-) Ale zawsze jest na odwrót i bedzie pewnie dziewczynka :-p No ale w sumie tak powaznie na to patrząc to nie wazna płeć, najwazniejsze zeby zdrowe bylo. Bo czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka tak samo mocno sie kocha :tak::tak:

A tak wogóle to dzien dobry :) :-p

Właśnie :tak:.
I dzien dobry i dobranoc:-):-) ja wczoraj usnęłam przysypana książkami od wosu , pieprzona matura :-) i teraz lece odsypiać i później znowu się pouczę trochę.
Masakra:-)

Kurde .. moja koleżanka ostatnio brała tabletki wczesnoporonne :no::no::no:, teraz chce się ze mną spotkać. M mówi zebym sobie odpuściła bo tylko będę się przez nią denerwowała a i tak o mało przez nią nie urodziłam . Nie wiem co robić.

Dziewczyny jestem z nas dumna że my mamy swoje Skarby w brzuszkach mimo wielu trudności jakie musimy znosić :) jesteście cudowne :)

No ja tylko parę śpioszków welurowych kupiłam a tak to przewijk butelki i te inne sprawy wszystko co do szpital mi potrzebne bo torba już spakowana czeka aż się zacznie... a ubranka to mam jeszcze po bracie tyle osób mówiło mi ze mi da a co do czego to jeszcze nikt nic nie przyniósł no ale zobaczymy jeszcze maja czas..:p

A ja to chyba będę mieć Oskara:p

Ostatnia edycja:
Bo my sie nie poddajemy i pokazujemy ze damy soebie rade mimo wszystko!

Hm co do twojej kolezanki to masakra :szok: Nigdy w zyciu bym czegos takiego nie zrobila. Az brak słów ;/ To ja sie tak boje ze mojemy malenstwu moze sie cos stanie.. praktycznie caly czas chodze w stresie i z nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Nie przezyłabym gdybym go stracila ;/ mimo ze jestem mloda i moglam wybrac inną droge, mialam na to czas.. To ani przez minute nie pozalowalam. To nowe zycie! i trzeba sie cieszyc nie wazne w jakim wieku! Moze Twój M ma racje.. Odpusc sobie to spotkanie, poco ci dodatkowy stres? Lepiej zrobisz dla siebie i dziecka jak przełozysz to spotkanie lub calkiem odwołasz. Hm nie zrozumie nigdy takich dziewczyn..

Uciekaj odpoczywac :*:* potrzebne Ci to :* :-):-)
Rosnijcie zdrowo :-p

reklama
No wiecie co ja to np no moglam usunac jak kazda z nas ale moja mam mi jeszce kiedys dawno powiedzial ze jakbym usunela piersza ciaze to pozniej moglabym juz nie zajsc dlatego jak odwiedzialm sie ze jestem w ciazy wogole nei bylo mysli na ten temat wole urodzic wczesnie a miec dziecko niz nie urodzic wcale...

Do góry