reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

No z tym porodem to wiesz,że różnie bywa,może i będziesz musiała czekać ;p no ale oczywiście Ci tego nie życze skoro nie chcesz czekać ;)

Co do pokoju to mój jest bardzo malutki i chyba będę musiała zamenić się z moją siostrą pokojami bo jej jest duuużo większy.Tym bardziej,że wprowadzi się do nas mój chłopak to będziemy potrzebować jeszcze więcej miejsca.Żal mi opuszczaczć mój ukochany pokoik :( No ale najwazniejsze żeby było nam wygodnie i dla każdego znalazło się troche miejsca ;p

mariola_, obrazek śliczny :) będzie pasował do nastroju zmęczonych rodziców ;p

reklama
zobaczysz z im blizej bedzie to sie bedziesz strasznie denerwowac... ja milam strasznie bo cale swieta spedzilam w szpitalu...malenka nie chiala wyjsc musialo jej byc tam wygodnie

No ja tez zamieniam się na pokój mojego brata jest bardziej ustawny bo nie ma balkonu a ja mam w swoim pokoju a potrzebuje miejsca łóżeczko moja mama chce żebym tez fotel mila do karmienia w pokoju skoro uważa ze będzie mi tak wygodniej to nie będę się z nią sprzeczać;p

A poród to już miałam myśli żeby normalnie się.... z przyszłym tatusiem i słyszałam ze to przyspiesza poród:p ale nieee jak sobie siedzi to niech siedzi ma czas w końcu tylko 2 tygodnie jeszcez jak cos..;p a moga to byc ostatnie 2 tygodnie spokoju...:p

Hehe u mnie matura z miesięcznym dzieckiem :-phehe
Już się umówiłam z M że będzie siedział z Adasiem pod salą a ja tylko raz dwa napiszę wszystko i będę leciała od razu Go karmić żeby nie płakał :-D:-D.

Wczoraj miałam niezłą akcję w domu , młodsza siostra znowu sceny robiła że nie chce bachora , że chce się wyprowadzić z domu , że wszyscy mi naskakują.
No kur*a gdyby jeszcze tak było, wszystko sama muszę robić, wszystko sama załatwiać.
Nie mogę się doczekać jak z M pojdziemy na jakąś stancję, planujemy do grudnia odłożyć juz trochę kasy , no i może akurat się uda ...
Czasem to mam ich serdecznie dość..

Witamy kolejną młodą Mamuśkę :)

Ostatnia edycja:
Hehe u mnie matura z miesięcznym dzieckiem :-phehe
Już się umówiłam z M że będzie siedział z Adasiem pod salą a ja tylko raz dwa napiszę wszystko i będę leciała od razu Go karmić żeby nie płakał :-D:-D.

Wczoraj miałam niezłą akcję w domu , młodsza siostra znowu sceny robiła że nie chce bachora , że chce się wyprowadzić z domu , że wszyscy mi naskakują.
No kur*a gdyby jeszcze tak było, wszystko sama muszę robić, wszystko sama załatwiać.
Nie mogę się doczekać jak z M pojdziemy na jakąś stancję, planujemy do grudnia odłożyć juz trochę kasy , no i może akurat się uda ...
Czasem to mam ich serdecznie dość..

Witamy kolejną młodą Mamuśkę :)

Oj skąd ja to znam:eek: Tez mam mlodsza siostre i podobne problemy. No ale jakos musimy wytrzymac:tak:

Uf nie jestem sama :-D:-D:-D
Normalnie takie młode rozpieszczone gówniary to tylko eh nie będę za bardzo marzyć co można by było z nimi robić :-p:-p

ewelinka, witaj ;)
musze sobie zrobić herbatke z miodkiem czy cuś bo mnie przeziębienie złapało :(

Moja siostra na szczęście to się raczej nie może doczekać aż Maleństwo przyjzie na świat.Dzięki Bogu,nie mam żadnych zadym w domu...

reklama
Do góry