reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Zaszłam w ciążę gdy byłam w 2 liceum. chodziłam do końca czerwca. od wrzesnia miałam indywidualne nauczanie, urodziłam w październiku i po 3 tyg wrociłam do zajęc indywidualnych. W tym roku zdaję mature i idę na studia :) Jak macie pytanka to piszcie!

Justynka94. Przede wszystkim GRATULACJE! A o szkołę się nie martw, nauczyciele też ludzie i wiedzą, że to się może każdemu przytrafić. Są oczywiście wyjątki, ale trzeba być dobrej myśli. Radze Ci nie rezygnuj ze szkoły bo potem będzie Ci trudno wejść w rytm. Porozmawiaj z dyrektorką albo pedagogiem szkolnym żeby Ci załatwili nauczanie indywidualne. tzn oni ci nie załatwią ale powiedzą jak to zrobić. A jak będziesz miała jakieś pytania to pisz do mnie. przeszłam przez to wszytko wiem co i jak załatwiać:) Ja do 6 miesiąca chodziłam do szkoły i ciąża prawie w ogóle nie była zauważalna oczywiście wszyscy wiedzieli, ale przemykałam szybko przez korytarze żeby nie widzieć ich wzroku. potem chodziłam jeszcze we wrześniu, w październiku rodziłam a pod koniec października byłam już w szkole. Ważne jest to żeby teraz twoja mama Ci pomogła w opiece nad dzieckiem gdy będziesz w szkole. Na pewno dasz rade!

Jak tak cicho to tez sie dolacze do rozmowy:). Co tam kobitki slychac ciekawego od niedawna jestem na forum ale jakos ciezko mi sie zadomowic chetnie z wami popisze:). Pozdrawiam serdecznie

Asieńka kochana jestes tak dawno cie nie było...- ja Cie pamietam oczywiście... tez ostatnio mialm przerwe w forum ale powracam...;-)
witam wszystkie nowe mamusie z którymi nie miałm okazji sie poznać;-p

No nie wierze :p czyżby zlot starych (młodych) formuowiczek :D jacie super !! :)

Asienka jak się ciesze ze się odezwałas Olenka juz jest taka duza praktycznie rodziłyśmy w tym samym czasie Ty o kilka dni prędzej :p jak się niunia chowa?? ma już ząbki ?? grzeczna ?? i napisz co u Ciebie słychowac :) ?

Aida- Kulciem Twoj synuś już ma 11 miesięcy :O:O Boze jak to zleciało zaniedługo roczek :)
Chodzi już Oskarek ?? tzn czy stawia swoje pierwsze kroczki ?? :) a tak ogólnie co u Ciebie ?? :)

Mam nadzieje ze mnie pamiętacie hehe :p trochuuu czasu mineło od ostatniego mojego posta :/

Witam nowe mamusie !! :) aaaa i te przyszle :) !! hehe

pozdrowionka ;)

reklama
Hejo :D
To i ja się odezwę!:D
co za zbieg okoliczności!
Jak Wam się maluchy chowają?
Jak Wy się czujecie i sobie radzicie ?
Mam nadzieję że świetnie ( jak my :D) i że nowym mamuśkom też się wszystko super ułoży!!

Asieńka a Twoja Córcia jest prześliczna ! Buziaki dla niej i mocne uściski!!

Do góry