reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

reklama
Hej :-)
Ja urodzilam Mojego Skarba w przeddzien matur. Wiec termin musieli mi przesunac. A najgorsze bylo to ze musialam wypelnic jakis wniosek i w dniu matury musial ktos go zawiezc, a ja sie o tym dowiedzialam wlasnie tego dnia. Moja wychowawczyni zadzwonila do mojej mamy i ja opieprzyla, ze niby mi mowily o tym itp.. Ja zestresowana, maly sie nie chcial uspokoic a ja musialam zejsc na dol po papierek i podpis ze jestem w szpitalu. Oczywiscie winda byla zepsuta i mussialam leciec na dol, tam byla kolejka ja juz poplakana, pozniej nie moglam znalezc lekarza zeby mi dal podpis i pieczatke. Wrocilam moze po 40 minutach:-( Oskarek az dostal goraczki z tego krzyku.
Naszczescie wszystko juz oki napisalam matury 7 , 9 i 10 czerwca. Maluszek jakos z tatusiem wytrzymal na dworze, bo musialam jezdzic az do jaworzna z gliwic.
Ustne zdane naszczescie rowniez Maluszek przed drzwiami czekal z Moim i trzymal kciuki za mamusie. Wszystko dobrze sie skonczylo. Jeszcze czekam na wyniki pisemnej:)
Pozdrawiam Was wszystkie:*:*

Teraz Konczę pierwszą Klase liceum.. :)
a od września ide zaocznie...,Poród mam planowany na 15 stycznia miesiąc przed osiemnastką xd
A za 8 dni wizyta :))
już sie nie mogę doczekać:]

A ja jestem teraz w 3, i zostala mi 4 ale niestety nie dam rady skonczyc bo nie bede miala od list. z kim zostawic malutka iskiereczke i tez ide do zaocznej aby zdac maturke :)

Zna któraś z was jakieś metody na wywołanie porodu? Byłam dzisiaj u lekarza powiedział, że jeszcze troche poczekam bo zapowiada się na cesarke.;( Mój maluszek jeszcze nie przekrecił się główką w dół i będą problemy przy normalnym porodzie bo może nie wejść w kanał rodny. A rozwarcie już na 4,5cm.;(

Skoro maluszek się nie przekręcił, to chyba i tak powinni zrobić ci cesarkę..źle mi się wydaje? w którym jesteś tygodniu..?

Karola ma tylko 5 dni po porodu. Kochana jedz do szpitala i wyznacz termin porodu. Bo jak odejda Ci wody a w kazdej chwili moga to bedziesz leciec na stol aby szybciej, a tak bedziesz spokojna:)

reklama
Do góry