reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Hej :-)
Ja urodzilam Mojego Skarba w przeddzien matur. Wiec termin musieli mi przesunac. A najgorsze bylo to ze musialam wypelnic jakis wniosek i w dniu matury musial ktos go zawiezc, a ja sie o tym dowiedzialam wlasnie tego dnia. Moja wychowawczyni zadzwonila do mojej mamy i ja opieprzyla, ze niby mi mowily o tym itp.. Ja zestresowana, maly sie nie chcial uspokoic a ja musialam zejsc na dol po papierek i podpis ze jestem w szpitalu. Oczywiscie winda byla zepsuta i mussialam leciec na dol, tam byla kolejka ja juz poplakana, pozniej nie moglam znalezc lekarza zeby mi dal podpis i pieczatke. Wrocilam moze po 40 minutach:-( Oskarek az dostal goraczki z tego krzyku.
Naszczescie wszystko juz oki napisalam matury 7 , 9 i 10 czerwca. Maluszek jakos z tatusiem wytrzymal na dworze, bo musialam jezdzic az do jaworzna z gliwic.
Ustne zdane naszczescie rowniez Maluszek przed drzwiami czekal z Moim i trzymal kciuki za mamusie. Wszystko dobrze sie skonczylo. Jeszcze czekam na wyniki pisemnej:)
Pozdrawiam Was wszystkie:*:*

Teraz Konczę pierwszą Klase liceum.. :)
a od września ide zaocznie...,Poród mam planowany na 15 stycznia miesiąc przed osiemnastką xd
A za 8 dni wizyta :))
już sie nie mogę doczekać:]

A ja jestem teraz w 3, i zostala mi 4 ale niestety nie dam rady skonczyc bo nie bede miala od list. z kim zostawic malutka iskiereczke i tez ide do zaocznej aby zdac maturke :)

Zna któraś z was jakieś metody na wywołanie porodu? Byłam dzisiaj u lekarza powiedział, że jeszcze troche poczekam bo zapowiada się na cesarke.;( Mój maluszek jeszcze nie przekrecił się główką w dół i będą problemy przy normalnym porodzie bo może nie wejść w kanał rodny. A rozwarcie już na 4,5cm.;(

Skoro maluszek się nie przekręcił, to chyba i tak powinni zrobić ci cesarkę..źle mi się wydaje? w którym jesteś tygodniu..?

Karola ma tylko 5 dni po porodu. Kochana jedz do szpitala i wyznacz termin porodu. Bo jak odejda Ci wody a w kazdej chwili moga to bedziesz leciec na stol aby szybciej, a tak bedziesz spokojna:)

reklama
Do góry