reklama
Dziękuję Kochaniutkie za wsparcie co ja bym bez was zrobiła będe miała córcie ale nie wiem jeszcze jak na imię damy ciągle się wspieramy z mezem hehe mam nadzieje ze dotrwam chociaz do 38 tygodnia. U nas strasznie pada :/ pozalewane jak cholera naszczescie nie w moim miasteczku tylko troszke dalej :/ domy pływają :/ masakra :/ a ja dzisiaj tylko bede odpoczywac !! wkoncu nalezy mi się hehe buzka kochane !!
a i własnie w tym jest problem ze nie mam dla maluszka przyszykowanych rzeczy :/ masakra moja siostra urodziła 1,5 miesiąca temu i wszyystkie małe ciuchy jej pozyczyłam :/ mam tylko takie jak np body itd powiedziała ze mi przywiezie te ciuchy teraz w najblizszym czasie i mam nadzieje ze zdązę !! naszczescie mam mamę w domu to moze cos porobi jak by mnie cos wzieło ale mam nadzieje ze sama dam rade.
ewelinka2106
Fanka BB :)
Natalia22 napewno jeszcze córunia poczeka ten miesiac :-) i urodzi sie duza i zdrowa:-) Co do rzeczy dla malej tez napewno wszystko zdazysz tylko spokojnie Super ze mozesz liczyc na mame ;-)
Asia czekamy na fotke brzuszka :-) A jesli chodzi Ci o to puchnięcie kończyn to mnie niestety nie omineło. Tez czasem mam nóżki podpuchniente, zreszta dłonie tez.. poznaje po pierscionkach które nie moge ściągnąć Nogi to mi puchna jak długo siedze w jednej pozycji, ale wystarczy ze troszke pochodze i wszystko wraca do normy a co do dłoni to niestety niewiem dlaczego i niemam tez sposobu zeby przeszło. To juz chyba bedzie tak do konca. U Ciebie tego niema moze dla tego ze masz mały brzuszek tak jak pisałas. Ale w te ostatnie tygodnie Ola moze sporo urosnać i wtedy sie i puchnięcie moze pojawic, czego ci nie zycze No roczników 92 tu jest więcej
Co do mieszkania to ja z moim A narazie tez bedziemy mieszkac u mnie. Ale pewnie dopiero jak urodze albo kilka tygodni przed porodem. Tak planujemy
misia92 i Natalia22 wasze brzuszki tez chcemy zobaczyc!
Asia czekamy na fotke brzuszka :-) A jesli chodzi Ci o to puchnięcie kończyn to mnie niestety nie omineło. Tez czasem mam nóżki podpuchniente, zreszta dłonie tez.. poznaje po pierscionkach które nie moge ściągnąć Nogi to mi puchna jak długo siedze w jednej pozycji, ale wystarczy ze troszke pochodze i wszystko wraca do normy a co do dłoni to niestety niewiem dlaczego i niemam tez sposobu zeby przeszło. To juz chyba bedzie tak do konca. U Ciebie tego niema moze dla tego ze masz mały brzuszek tak jak pisałas. Ale w te ostatnie tygodnie Ola moze sporo urosnać i wtedy sie i puchnięcie moze pojawic, czego ci nie zycze No roczników 92 tu jest więcej
Co do mieszkania to ja z moim A narazie tez bedziemy mieszkac u mnie. Ale pewnie dopiero jak urodze albo kilka tygodni przed porodem. Tak planujemy
misia92 i Natalia22 wasze brzuszki tez chcemy zobaczyc!
ewelinka2106
Asia juz nie duzo Ci zostało to moze Cie to ominie. Ja mało ze puchne to jeszcze mam okropna zgage
Jutro Boze Cialo Co ja ubiore?? W niczym sie sobie nie podobam. Taka "Słonica Wielkorybnica" zemnie
Jutro Boze Cialo Co ja ubiore?? W niczym sie sobie nie podobam. Taka "Słonica Wielkorybnica" zemnie
mam nadzieje ze zdąze hehe dzisiaj juz torbe do szpitala spakowałam co prawda nie wszystko jeszcze mam ale koszule i szlafrok oraz ręczniki juz są w torbie trzeba isc na zakupy i pokupywac ale narazie czekam na wypłate hehe Ewelinka mam ten sam problem tez się sobie nie podobam :/ jak patrze w lustro to fujjjj :/ masakra :/ hehe juz nie długo do porodu to będzie trzeba się wziąsc za siebie ;D
ewelinka2106
Natalia22 a ile masz kg na plusie? Jesli mozna zapytac. I na którego dokładnie masz termin?
reklama
ewelinka2106
Kurcze no to nie sprawiedliwe :-( mnie wszystko dopada Ciesz sie dziewczyno ze tego nie masz
Co do torby do szpitala to tez zupełnie niewiem co
Co do torby do szpitala to tez zupełnie niewiem co