reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciaza szansa

Też mi się wydaje że to bez sensu tak wcześnie testować, dziś jest 5,6 dpo w najlepszym razie? Na pozytyw szanse prawie zerowe, a test negatywny nic nie mówi, może być za wcześnie a może pokazywać prawdę, czyli ze nic z tego. Nawet beta z krwi jak widzisz nic nie daje, bo jest negatyw a już Ci kiełkuje myśl że to za wcześnie i może coś urośnie..
Rozumiem niecierpliwość, ale zajedziesz się :) poczekaj minimum do piątku

reklama
A od jak dawna obserwujesz szyjkę? Bo to najtrudniejszy objaw do obiektywnej oceny, szyjka zmienia pozycję w ciągu dnia i ciężko cokolwiek powiedzieć bez długiego doświadczenia. Ja się tego nie nauczyłam przez 7 cykli starań a w końcu zaszłam w cyklu w którym żaden objaw nie wskazywał na owulację.
Jak masz okres (krwawienie) a nie plamienie to nie ma co powtarzać testu.

Nie ma sensu powtarzać. Chyba, że @ będzie podejrzanie skąpa lub krótka. I nie dzis, ale za jakieś 3dni.

Krwawienie wczoraj plamienie było nie wiem sama to nie mozliwe żebym dostałam okres po 14 dniach od poprzedniego

Jest to nie wątpliwie zaburzenie hormonalne. Z tym to bym na pewno poszła do lekarza.

reklama
Tak jest szansa , jednak na milion jak nie bilion. Raczej bym zastanawiała się jak szybko mogę dostać się do ginekologa.

Do góry