reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciaza szansa

Też mi się wydaje że to bez sensu tak wcześnie testować, dziś jest 5,6 dpo w najlepszym razie? Na pozytyw szanse prawie zerowe, a test negatywny nic nie mówi, może być za wcześnie a może pokazywać prawdę, czyli ze nic z tego. Nawet beta z krwi jak widzisz nic nie daje, bo jest negatyw a już Ci kiełkuje myśl że to za wcześnie i może coś urośnie..
Rozumiem niecierpliwość, ale zajedziesz się :) poczekaj minimum do piątku

reklama
A od jak dawna obserwujesz szyjkę? Bo to najtrudniejszy objaw do obiektywnej oceny, szyjka zmienia pozycję w ciągu dnia i ciężko cokolwiek powiedzieć bez długiego doświadczenia. Ja się tego nie nauczyłam przez 7 cykli starań a w końcu zaszłam w cyklu w którym żaden objaw nie wskazywał na owulację.
Jak masz okres (krwawienie) a nie plamienie to nie ma co powtarzać testu.

Nie ma sensu powtarzać. Chyba, że @ będzie podejrzanie skąpa lub krótka. I nie dzis, ale za jakieś 3dni.

Krwawienie wczoraj plamienie było nie wiem sama to nie mozliwe żebym dostałam okres po 14 dniach od poprzedniego

Jest to nie wątpliwie zaburzenie hormonalne. Z tym to bym na pewno poszła do lekarza.

reklama
Tak jest szansa , jednak na milion jak nie bilion. Raczej bym zastanawiała się jak szybko mogę dostać się do ginekologa.

Do góry