reklama
Aleksandraan
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, trzymam kciuki za kolejne starania w takim razie.U mnie niestety zakończyło się krwawieniem, wiec podejrzewam że była to ciąża biochemiczna. Ja przy poprzednich ciążach miałam dosc wysoką betę, dlatego tak niska mnie już na początku zaniepokoiła.
Aleksandraan
Wynik powyżej 5 oznacza, że jesteś w ciąży. Warto sprawdzić przyrost po 48h lub 72. Wynik 10 sugeruje, że do zagnieżdżenia doszło kilka dni temu.Witam robiłam dzisiaj wyniki i nie mam pojęcia co oznaczają ciążę czy jej brak.... z góry dziękuję za pomoc
Lady Loka
a popatrzyłaś na to, co masz napisane pod wynikiem?Witam robiłam dzisiaj wyniki i nie mam pojęcia co oznaczają ciążę czy jej brak.... z góry dziękuję za pomoc
Jest ciąża, zbadaj pojutrze jeszcze raz, żeby zobaczyć przyrost.
Aleksandraan
Też mam dwójkę i zamarzyła mi się trzecia pociecha, ale mam też jedną stratę za sobą, więc zobaczymy co będzie teraz.Dziękuje u mnie nie ma właściwie starań, co ma być to będzie mam już dwoje dzieciaków.
To trzymam w takim razie kciuki, za to, żeby było co ma być.
Dziękuje za odpowiedźWynik powyżej 5 oznacza, że jesteś w ciąży. Warto sprawdzić przyrost po 48h lub 72. Wynik 10 sugeruje, że do zagnieżdżenia doszło kilka dni temu.
Rudzielec11
U mnie prawdopodobnie 13dpo o neta 74, mieliście że jest okej na ten dzień? Wiadomo w poniedziałek jeszcze powtórka
reklama
U mnie prawdopodobnie 13dpo o neta 74, mieliście że jest okej na ten dzień? Wiadomo w poniedziałek jeszcze powtórka
Na ten moment beta potwierdza tylko to, ze jestes w ciazy.