reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciaza szansa

Hej dziewczyny tak jak pisalam Okres był 6 luty cykle mam co 28-30 dni współżyłam 17 19 tego dnia była owulacja bo był przezroczysty śluz i rozciągliwy 20 też współżyłam i 22 dziś czuje mokro i krew mi leci okres powinnam dostac 5 ,6 marca czy to może być płomienie implementacjtjne

reklama
Na moje oko teraz może dopiero byc owulacja.
Całkiem możliwe.
Sam śluz nie powie Ci kiedy na pewno była owulacja.
Temp 37 może być przez całą drugą fazę. To nie świadczy o ciąży. Jak na co dzień przez caly cykl masz 36,6 to cos jest nie tak ;) poza tym mierzymy ptc czyli rano przed wstaniem o tej samej porze.
Owszem może też być implantacja. Wtedy za 2dni beta powinna już wyjść.
Polecam jednak wciąż działać bo jak wyżej owu może dopiero być.

Ostatnia edycja:
Teraz możesz mieć lekkie plamienie implantacyjne. I od tego dnia najwcześniej możesz zrobić test ciążowy. Hcg wytwarza się dwa dni po implantacji. Nie załamuj się bo wcale nie oznacza, że nie jesteś w ciąży. Poprostu to by było zdecydowanie za szybko, test ciążowy ma sens tak naprawdę 10dpo. Mistrzostwo pokazania 2 kresek to 9 dpo.
Jest szansa, ale na moje oko miałaś owulację tego 19 20. Nie nakręcaj się tak bo zrobisz sobie kuku.

reklama
Jak owulacja to szyjka otwarta nie zamknięta
Już Ci pisałam o badaniu szyjki. Poza tym mogło być podejście ale bez efektu i znów się otworzy przy kolejnym podejściu. Tak tez bywa. Ale Twoje obserwacje są za bardzo z doskoku by coś więcej Ci doradzić.

Do góry